Hír

Fitten, sportosan, egészségesen a SZÉP-Kártyával

Szabadidő alszámlája révén a szépkártya fitnesz és sporttevékenységekhez, az egészség megóvásához és megerősítéséhez ideális lehetőséget kínál. A vendéglátás alszámla keretéből pedig a sportos életmódhoz illő speciális étrendek között is válogathatunk.

A Széchenyi Pihenő Kártya szabadidő alszámláját nagyon sok helyen lehet használni. A szolgáltatási körben – sok más mellett – testedzési, valamint fizikai közérzetet javító szolgáltatások, sokféle sporttal kapcsolatos tevékenység is helyet kapott. Ennek köszönhetően, a SZÉP Kártya fitness és alakformáló stúdiók, edzőtermek belépőjének vásárlására is fordítható.

A rendszeres sport és a testedzés, a testi-lelki karbantartás nagyon fontos az egészség, a jó teljesítmény szempontjából is. Ráadásul, a különböző edzőtermekben hatalmas választékban találhatóak az edzéshez alkalmas gépek. A hagyományos, többfunkciós, súlyzós erősítő gépek mellett népszerűek a speciális szobakerékpárok, illetve a vibrációs mechanizmuson alapuló tréner-gépek.

A SZÉP Kártya fitnesz lehetőségekre történő fordítása azt eredményezheti, hogy igazán változatos, sokszínű edzésprogramot állíthatunk össze. A plasztik szabadidő és rekreációs alszámlájának keretéből pedig megválthatjuk a fitnesz bérletet, vagy lehetőségünk van a sporteszközök kölcsönzésére, bérlésére is.

A rendszeres és minőségi testmozgáson túl nagy hangsúlyt kell helyezni az egészséges táplálkozásra is. Ehhez is partnerünk lehet a pihenőkártya, hiszen a vendéglátás alszámla keretéből diétás, vagy a sportoláshoz megfelelő, speciális étrendet is lehet vásárolni. A legtöbb ételfutár-szolgálat megtalálható már a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között. Széles kínálatukból pedig kiválaszthatjuk, megrendelhetjük az edzésprogramnak, vagy igényeinknek megfelelő finomságokat.

Címkék:
sport szabadidő

További cikkeink: