Felhők fölött – SZÉP Kártya sétarepüléshez is

A Széchenyi Pihenő Kártya szabadidő alszámlája a legsokoldalúbban felhasználható zseb. A SZÉP Kártya sétarepülés, tandemugrás, és egyéb különleges élmények átélése esetén is segítséget nyújt.

Arról, hogy a SzépKártya milyen sokféle szolgáltatást tesz elérhetővé, csak akkor döbben rá a kártyabirtokos, ha egy extrémnek tűnő ötletet szeretne kivitelezni. Mire is gondolunk ez alatt? Különleges élményekre.

A SZÉP Kártya sétarepüléshez is ideális. Ráadásul ebben az is nagyszerű, hogy nem csak saját magunkat lephetjük meg különleges szolgáltatásokkal. Az extra élményeket ajándékba is adhatjuk, mely így az ajándékozó és a megajándékozott számára is igazi kuriózum lehet.

Ilyen speciális ajándék lehet a repülés mellett akár egy versenyautó tesztvezetési lehetősége, vagy akár ejtőernyős tandemugrás, vagy motorcsónakos túralehetőség. Sok izgalmas szolgáltatást kipróbálhatunk a cafeteria keret segítségével, csak meg kell találni az ideális SZÉP Kártya elfogadóhelyeket.

Akik szeretnek a fellegekben járni, a SzépKártya segítségével nem csak a sétarepülést próbálhatják ki. Vitorlázó és műrepülés mellett, a különböző pilóta-szolgálatok, kisgépeket üzemeltető cégek ajánlatai között akár repülőgép-vezetés is választható. Egyes ajánlatok a még egyedibb hangulatú helikopterezés lehetőségét is tartalmazzák.

Az ilyen típusú szolgáltatásokhoz a SZÉP Kártya szabadidő alszámla egyenlege biztosít hátteret. A szabadidő zseb a három közül a legsokoldalúbb, legszínesebb szolgáltatási kört lefedő alszámla. A különböző programok és szolgáltatások mellett szálláshely-szolgáltatások költségeire is fordítható. Érdemes szabadon ereszteni a fantáziánkat, és körülnézni az elfogadóhelyek kínálatában.

Címkék:
szabadidő