Hír

Évzáró pihenés belföldön SZÉP Kártyával

Közeleg az év vége, sokan szeretnék az otthonuktól távol köszönteni az újesztendőt. Ezt mutatják az eddigi szállásfoglalási adatok. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek is sokféle ünnepi akcióval, kedvező ajánlatokkal készülnek országszerte a karácsonyra, illetve 2014-re.

Az év végi ünnepek kapcsán remek akciós ajánlatokat találhatunk országszerte, a belföldi szálláshelyek ajánlatai között. A SzépKártya elfogadóhelyek, magánszállások és hotelek mellett a wellness pihenés kedvelői is megtalálják a számításaikat. Az ünnepi akciók között sokféle árkategóriában böngészhetnek a kártyabirtokosok, pihenni vágyók.

A legnépszerűbb úti célok között Budapest, Eger, Hévíz, Hajdúszoboszló, Sopron, Zalakaros és Gyula is megtalálható. Az idei top 10-es listában már Egerszalók is megtalálható. A fürdővárosokban az év végén, a téli időszakban is bőven lehet érdekes programokat találni. A gyógyfürdők, wellness hotelek szolgáltatásai az év bármely szakában üdítően hatnak, így akár egy remek wellness-hétvége akár karácsonyi ajándéknak is ideális.

A cafeteria kártya hasznos társunk lehet akkor is, ha az év végi időszakot aktív pihenéssel, túrázással töltenénk. Remek téli túrák várják a mozgás szerelmeseit a hegyekben, így a Börzsönyben, vagy a Mátrában is. A környékbeli SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatából szemezgetve pedig nem csak szállásfoglalásra, hanem túrafelszerelés kölcsönzésére is használható a cafeteria keret.

Érdekes információ lehet, hogy a SZÉP-Kártya keretből fizetett szállásfoglalások értéke a tavaly év végi időszakhoz képest mintegy 10 százalékkal nőtt. A pihenőkártyával rendelkező munkavállalók a főszezon mellett az év végi, ünnepi időszakban is kihasználják a juttatási keret által nyújtott lehetőségeket. Az eddig regisztrált foglalásokból az is kiderül, hogy sokan hosszabbítják meg a szilveszteri pihenőidőt. Az esetek közel harmadában ugyanis a foglalások időtartama akár január 2-ig, 3-ig is tart.

A 2014-es esztendő 5 hosszú hétvégés időszakkal kedveskedik. A szállásportálok tapasztalatai alapján a hosszú hétvégéket sokan használják pihenésre, kisebb utazásokra. Ezek az időszakok kedvezően hatnak a belföldi turizmus piacára is.

Címkék:
2014 wellness

További cikkeink: