Hír

Éttermi Napok Budapesten

A TableFree online asztalfoglalási rendszer szervezésében 50 budapesti étterem 50 menüjét kóstolhatjuk végig kedvezményes áron április 17-24. között. A TableFree rendszert használó éttermek között szépkártya elfogadóhelyek is vannak.

A TableFree egy internetes felületű, intelligens asztalfoglalási rendszer, melynek több mint 150 budapesti étterem, köztük SZÉP Kártya elfogadóhelyek, nevezetesen a Gundel Étterem és a Fehér Páva Étterem is a tagja. Az online asztalfoglaló rendszer segítségéve könnyedén, kényelmesen és személyre szabható módon lehet asztalt foglalni a rendszerben lévő fővárosi éttermek közül.

A TableFree.hu rendezésében Éttermi Napok címen rendezvénysorozatot tartanak Budapesten 50 étterem részvételével. A TableFree Éttermi Napok lényege, hogy 2012. április 17-24. között az akcióban részt vevő 50 étterem 50 féle, háromfogásos menüjét lehet kedvezményes, 3000, illetve 5000 forintos áron végigkóstolni. Hogy melyik étterem kínál 3000 forintos, illetve melyik 5000 forintos menüt a rendezvény ideje alatt, a TableFree honlapján megtekinthetjük.

A rendszerhez éttermeknek, illetve vendégeknek egyaránt megéri csatlakozni. Az étterem többek között egy hasznos, és a már meglévő foglalási rendszerrel tökéletesen együttműködő asztalfoglalási felülethez juthat. A TableFree csapata az étterem profil oldalán minden szükséges munkát elvégez, és az étteremről egy átfogó, három nyelven is elérhető weboldalt bocsát rendelkezésre.

A vendégként csatlakozók pedig könnyen és gyorsan tudnak kedvenc éttermeikbe asztalt foglalni, valamint speciális igények szerint is tudnak éttermet keresni (élőzene, gyermekbarát hely, terasz). Emellett a regisztrált vendégek különleges ajánlatokat is kaphatnak kedvenc éttermeiktől.

További cikkeink: