Hír

Étterem extra fogással, SZÉP Kártyával

Rendhagyó vacsorán vehet részt az, aki a Városmajor Garden Étterem Színház, vagy a Fehér Páva Étterem különleges alkalmát választja. A sok ízletes fogás és a kultúra a testet és a szellemet egyaránt táplálja. Mindez szépkártya használatával is elérhető.

A kellemes és ízletes fogások mellett a kultúra szeleteiből is fogyaszthatnak a Városmajori Garden Étterem Színház, vagy a Fehér Páva Étterem kínálatát választó vendégek.

Akik az interaktív, izgalmakkal egybekötött vacsorázást szeretnék kipróbálni, érdemes asztalt foglalniuk a Budapesti Fehér Páva Étterembe. Az étterem ugyanis helyet szokott biztosítani a „Gyilkosság a Vacsorán” elnevezésű kulturális programnak. A belépőjegy megváltásával, program keretében – a vacsora időtartama alatt – a vendégek egy színházi előadással egybekötött szerepjátékban vehetnek részt. A vállalkozó szellemű vacsoravendégek az adott történet részeseivé válva, megoldhatják az este rejtélyét. Vajon Ön is megtalálja a tettest?

A Fehér Páva Étterem tagja az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek körének, így a kártya használatával életre szóló, rendhagyó vacsoraélményekkel gazdagodhatnak.

A Városmajor park szívében, a Városmajori Szabadtéri Színpad mellett, nyugodt környezetben várja a látogatókat a Városmajori Garden Szabadtéri Színház. A kiváló gasztronómiai remekművek és a művészet izgalmas találkozási pontja ez a nagyszerű konyhával rendelkező hely, a Garden Cafe.

A finom ételek mellett színházi előadások, irodalmi teadélutánok, valamint gyermek-előadások várják a gasztronómia és a kultúra rajongóit szerda esténként és vasárnap.

A Városmajori Szabadtéri Színpad, illetve a Szabadtér Jegyiroda is szerepel a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között. A Jegyirodában a szabadidő keret terhére lehet az alkalmakra belépőjegyet vásárolni.

További cikkeink: