Hír

Egyedülálló borzongást kínál a Gyilkos Tárlat

Elképesztő interaktív kiállításon vehetünk részt, ha meglátogatjuk a Gyilkos Tárlatot, azaz a Murder kiállítást Budapesten, a Vörösmarty téren. A hátborzongató kiállításra a SZÉP Kártya szabadidő keretéből is lehet belépőjegyet vásárolni.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző múzeumi rendezvények, kiállítások. Ezt is bizonyítja, hogy például a Szent Iván éjszakájához kötött Múzeumok Éjszakája című rendezvényhez is évről évre több kiállítóhely csatlakozik, országszerte. A múzeumok közül egyre többen csatlakoznak a SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé, így biztosítva a lehetőséget a kártyabirtokosoknak a kedvezményes belépőjegy-vásárlásra.

Magyarországon még nem használt és nem látott, különleges technológiai megoldásokat alkalmazó, interaktív kiállítás látható 2013. május 31-ig Budapesten, a Vörösmarty téren álló Üvegpalotában. A kiállítás címe is sokat sejtet: Murder – A Gyilkos Tárlat.

Az interaktív tárlat olyan technológiai megoldásokat és látványelemeket alkalmaz, melyek a látogató szinte minden érzékére hatnak. A hagyományosnak mondható kiállítási elemeken túl forgatott és korhű vizuális élmények, professzionális díszletek, mozgatott, mozgatható animációk és bábuk teszik különlegessé a kiállítást. Emellett holovetítés, 3 dimenziós megjelenítés és páravetítés is fokozza az élményeket.

Több mint húsz, speciálisan vezérelhető kiállító szoba, az elmúlt évszázadok leghírhedtebb gyilkosságai és gyilkosai, speciális effektek és tények, hírek az egyes esetekkel kapcsolatban – a látogatók számára egyedülálló élményeket kínál ez az elgondolkodtató tárlat.

Az itt látható esetek, bűnügyek, a gyilkosságok és azok elkövetőinek bemutatása a történelmi tények, adatok és korabeli leírások segítségével történik. A tárlaton méltó megemlékezéssel adóznak az áldozatok emlékének is.

A Gyilkos Tárlat belépőjegyeit a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is meg lehet váltani. A kiállításokra a jegyvásárláshoz az OTP, az MKB és a K&H SZÉP Kártya is használható. Az év kiállításaként is aposztrofált, különleges rendezvény 16 éves kor alattiak számára nem ajánlott.

További cikkeink: