Hír

Csinálják a fesztivált Közép-Dunántúlon

Számos kiváló rendezvény, változatos fesztiválok várják a Közép-Dunántúl térségébe látogató turistákat. A szépkártya elfogadóhelyek akciós ajánlatai és a sokféle program élményekben gazdag nyarat ígér.

Készülnek az egyes turisztikai régiók a nyári időszakra. Fesztiválok, programok, látványosságok sokasága gondoskodik arról, hogy a vakáció élményekben gazdag legyen. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek pedig akciós ajánlataikkal várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

A Közép-Dunántúl legnagyobb fesztiváljai idén is sok látogatót várnak. Június végén, 27-29. között Tata biztosít helyszínt a Víz, Zene, Virág Fesztiválnak. A háromnapos családi rendezvénysorozat keretében 17 helyszín, 200 program biztosít kellemes és tartalmas időtöltést a városban. A fesztiválra 14 éves kor felett szükséges belépőjegyet váltani. A belépő SZÉP Kártya szabadidő alszámláról is megvásárolható.

Július közepétől – ahogyan azt az elmúlt esztendőkben már megszokhattuk – a VeszprémFest várja a zenerajongókat. Mindenféle műfaj, világhírű előadóművészek és kiváló balatoni borok teremtenek tökéletes hangulatot az ide látogatóknak. A városi szállásszolgáltatók ajánlatai között böngészve érdemes már most lefoglalni a szálláshelyet a 2014. július 15-20. közötti időszakra.

A vízimádókat a Velencei-tó programjai várják. A három hónapot felölelő időszak alatt több mint 70 rendezvény programjai között válogathatunk. A fesztiválok között VW Bogár Fesztivál, Popstrand és gasztronómiai programok is találhatóak.

A történelmi programok rajongói augusztus közepén a sümegi Végvári Napok forgatagában, valamint a Székesfehérváron megrendezésre kerülő Koronázási Ünnepi Játékokon gyűjthetik az élményeket. Sümegen, a Végvári Napok idejére akciós szállásajánlatokkal készülnek a SZÉP Kártya elfogadóhelyek, a kártyahasználatra Székesfehérvár számos pontján is van lehetőség.

A Közép-Dunántúli Régió színes programokkal, változatos fesztivál-kínálattal várja vendégeit. A nyári hónapokon túl az őszi és téli időszakban is érdemes felkeresni a környékbeli városokat, településeket. Szállásköltségeket mindhárom SZÉP Kártya alszámla egyenlegéből fizethetünk, és a fürdőkbe szóló belépőjegyeket is bármelyik zsebből megválthatjuk. A remek programokhoz pedig már csak a jó idő kell!

Címkék:
fesztivál akció

További cikkeink: