Hír

Bulizzon a plasztikkal! SZÉP Kártya Szilveszterre

Legyen Önnél a SZÉP Kártya Szilveszter éjjelén is! Foglaljon akciós szállást, vagy fizesse a szilveszteri vacsorát kényelmesen, a plasztik segítségével. Köszöntse jó hangulatban az újesztendőt!

A SZÉP Kártya Szilveszterkor is remek lehetőségeket biztosít a kártyabirtokosoknak. Az év végére ugyanis különleges akciós ajánlatokkal állnak elő a hotelek, wellness szállodák és éttermek országszerte. Retro partik, gálavacsorák, feltöltődést kínáló wellness szolgáltatások, és más kedvezmények közül választhatunk cafeteria keretünk segítségével akár családi, akár baráti körben búcsúztatjuk a 2012-es évet.

Az OTP és MKB SZÉP Kártya birtokosoknak figyelniük kell, ha nem szeretnék a 2011-ben kapott juttatási összeget elveszíteni. A 2011-es cafeteria keret az utalványkártyán kizárólag szálláshely szolgáltatásra használható. A kiválasztott szálláshelyen a fizetési tranzakciónak 2012. december 31-ig meg kell valósulnia, még akkor is, ha az évbúcsúztató, újév-köszöntő kikapcsolódásunk január első napjaiban ér véget.

Érdemes átböngészni a SZÉP Kártya elfogadóhelyek év végi ajánlatait. A SZÉP Kártya a szilveszteri programokhoz is ideális társ. Az egy-két éjszakás szilveszteri partiktól kezdve akár egy hosszabb wellness pihenésig rengeteg lehetőség várja a bulizni, ünnepelni vágyókat.

A kártya tulajdonosának lehetősége van arra is, hogy a Pihenőkártya tavalyi keretéből akár a jövő nyári szállását is lefoglalja. Az előleg vagy foglaló kifizetésének meg kell történnie 2012. december 31-ig.

Ne feledje, ha MKB SZÉP Kártyával, vagy OTP SZÉP Kártyával rendelkezik, és 2011-ben a Pihenőkártyára kapott béren kívüli juttatást, az ott megmaradt összeget legkésőbb 2012. december 31-ig költheti el. A kibocsátó bankok online felületén ellenőrizheti aktuális egyenlegét, és megtekintheti, van-e az idei évben lejáró keretösszeg az utalványszámláján.

További cikkeink: