Hír

Big Mac Menü SZÉP Kártyára a Mekiben!

A McDonald’s gyorsétterem-hálózat is csatlakozott az OTP szépkártya elfogadóhelyek köréhez. Már százezren fizethetnek meleg étkezést biztosító különböző elfogadó helyen a vendéglátás alszámláról. A Meki bekapcsolódása nem meglepő, már több neves ételfutár szolgálat is Széchenyi kártyázik.

A SZÉP Kártya már McDonald’s gyorséttermekben, és ételfutár cégek esetén házhozszállításkor is elfogadott fizetési utalvány. Étkezés, vendéglátás kapcsán felmerülő költségeket az OTP SZÉP Kártya tulajdonosai már egyre több elfogadó helyen tudják rendezni. A kör napról napra bővül.

A kártyabirtokosok közel ötezer szolgáltató, gyorsétterem-hálózat, éttermek, meleg étel kiszállítással is foglalkozó vendéglátó helyek közül választhatnak. Már a Teletál, a Wasabi és az Interfood is „szépkártyázik”.

Tavaly júliusban az OTP bocsátott ki elsőként Pihenő Kártyát. Az elmúlt nyolc hónap alatt az elfogadóhelyek száma 5000-re nőtt. A 2012-es év első hónapjában több száz étterem és meleg étkezést nyújtó vállalkozás csatlakozott a rendszerhez. Az OTP arra számít, hogy az év végére ez a szám tízezer fölé emelkedhet. A kártya vendéglátás alszámlája elsősorban meleg étkezés és szállás költségeire vehető igénybe. Az alszámla éves kerete 150.000,- Ft.

Az OTP által biztosított rugalmas feltételek mind a SZÉP Kártya elfogadóhelyek, mind a kártya használói számára előnyösek. Ezt mutatja a kártyabirtokosok és a csatlakozó szolgáltatók számának dinamikus növekedése is.

További cikkeink: