Hír

Beindul a fesztiválok szezonja, itt a veszprémi Kabóciádé

A nyári időszakban sokféle rendezvény várja a pihenni és szórakozni vágyó látogatókat. A fesztivál-szezon akár kedvezményeket, akciós szálláshelyeket is jelenthet. Fesztiválozni Veszprémben is SZÉP Kártyával érdemes. Közeleg a Kabóciádé!

A nyár a fesztiválok szezonja. Remek programok, történelmi és gasztronómiai fesztiválok, zenei rendezvények várják országszerte a látogatókat. Egyre több ilyen rendezvényre lehet a SZÉP Kártya szabadidő keretéből megvásárolni a belépőjegyet. Mivel a fesztiválok akár többnapos események, ilyenkor gondoskodni kell a megfelelő szálláshelyről is. Találni olyan szállás-szolgáltatókat akik az eseményekhez köthető akciós csomaggal teszi még vonzóbbá ajánlatukat.

Ha a választott programunk a veszprémi családi fesztivál, a Kabóciádé, akkor érdemes mielőbb lefoglalni a hétvégi szálláshelyet is. Ez a június közepén esedékes rendezvény elsősorban a gyerekeknek és a kisgyermekes családoknak kínál jobbnál jobb programokat. Veszprém első nyári fesztiválján szabadtéri bábelőadások, kézműves foglalkozások és kreatív játékok alapozzák meg a gyerekek vakációs hangulatát.

A város emellett számos más nevezetességgel, gasztronómiai és történelmi programokkal is várja a kirándulókat és a fesztiválozó családokat. Veszprémben sok SZÉP-Kártya elfogadóhelyet lehet találni. A szálláshelyek között is többféle típus közül választhatunk. Magánszállás, panziók és hotelek széles választéka várja a városba látogatókat.

Veszprém kulináris szempontból is tartogat különlegességeket. A vendéglátóhelyek igazi magyaros ízeket, az olasz konyha finomságait, vagy akár vadhúsból készült fogásokat is kínálnak. A remek ételek mellé a felnőtteknek mindenképpen érdemes megkóstolni a veszprémi történelmi borvidék ízletes borait is.

A város érdekes programokkal, szálláshelyekkel és gasztronómiai különlegességekkel várja vendégeit.

További cikkeink: