A SZÉP Kártya és a Magyar Turizmus Kártya összefogása

A SZÉP Kártya tulajdonosok újabb nagyszerű lehetőségekkel gazdagodnak. A Magyar Turizmus Kártya növelheti a SZÉP Kártya élményvásárlási értékét. A Hungary Card állandó és alkalomszerű kedvezményeket is biztosít.

A SzépKártya tulajdonosok most újabb nagyszerű lehetőség birtokába juthatnak. A Magyar Turizmus Kártya a SZÉP Kártyával együttesen használva, a pihenőkártyán található keretösszeg értékét jelentősen növelheti, a HungaryCard kedvezményrendszerének köszönhetően.

A Hungary Card és a Hungary Card Plus, ahogyan arról Gál Gábor ügyvezető igazgató beszámolt, olyan kiváló kedvezmény-lehetőség, amelynek értelmében a SZÉP Kártya alszámláira utalt cafeteria összegek akár 40-50%-al is többet érhetnek a kártyabirtokos munkavállalók részére az elfogadóhelyeken, még több élményt biztosítva ezzel a kikapcsolódni vágyók számára.

A Magyar Turizmus Kártya lehetőséget biztosít a kedvezményes utazás igénybe vételére adott számú alkalommal vasúton és Volánbuszon. Az alkalomszerű lehetőségeken túl a kártya segítségével további, folyamatos kedvezmények vehetőek igénybe, például egyes benzinkutakon az üzemanyag költségeinek csökkentésére. A SZÉP-Kártya és a Hungary Card igazán sokat nyújthat a pihenés, nyaralás során.