Hír

Az OTP SZÉP Kártya és a Magyar Turizmus Kártya összefogása

Az OTP SZÉP Kártya tulajdonosok újabb nagyszerű lehetőségekkel gazdagodnak. Az OTP Pénztárszolgáltató ugyanis megállapodást kötött a Magyar Turizmus Kártya kibocsátójával. A Hungary Card állandó és alkalomszerű kedvezményeket is biztosít.

Az OTP SzépKártya tulajdonosok most újabb nagyszerű lehetőség birtokába juthatnak. A Pénztárszolgáltató ugyanis megállapodást kötött a Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card) kibocsátását végző Hotelinfo Kft-vel. A Magyar Turizmus Kártyát az OTP SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből vásárolhatják meg kedvező áron a pihenőkártyával rendelkezők. Ennek a megegyezésnek köszönhetően az utalványkártya felhasználási lehetőségei tovább nőnek, és – ahogyan Róth Lajos, az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója fogalmazott – az OTP Szépkártya juttatásainak értékét a megállapodások jelentősen növelik.

A Hungary Card pedig, ahogyan arról Gál Gábor ügyvezető igazgató beszámolt, olyan kiváló kedvezmény-lehetőség, amelynek értelmében az OTP SZÉP Kártya alszámláira utalt cafeteria összegek még többet érhetnek a kártyabirtokos munkavállalók részére az elfogadóhelyeken.

A Magyar Turizmus Kártya lehetőséget biztosít a kedvezményes utazás igénybe vételére adott számú alkalommal vasúton és Volánbuszon. Az alkalomszerű lehetőségeken túl a kártya segítségével további, folyamatos kedvezmények vehetőek igénybe, például egyes benzinkutakon az üzemanyag költségeinek csökkentésére. A SZÉP-Kártya és a Hungary Card igazán sokat nyújthat a pihenés, nyaralás vagy kikapcsolódás során.

Az OTP SZÉP Kártya portál Turisztikai és Szállás kedvezmények menüpontja segítségével a kártyabirtokosok könnyen áttekinthető ízelítőt kaphatnak a Hungary Card által igénybe vehető sokféle kedvezményről.

További cikkeink: