Hír

Az OTP már nyolcezer SZÉP Kártya elfogadóhelyet gyűjtött

Az OTP SZÉP Kártya népszerűsége töretlen. Már több mint 8000 az elfogadóhelyek száma, ami közel húszezer féle felhasználási lehetőséggel várja a kártyabirtokosokat az egész országban. Szállás, vendéglátás és szabadidő könnyedén, SZÉP Kártyával!

Már több mint nyolcezer OTP SZÉP Kártya elfogadóhely várja a kártyatulajdonosokat országszerte. Az OTP volt az első pénzintézet, amely megkezdte a SZÉP Kártyák kibocsátását. Az elmúlt időszak alatt a kártya elfogadóhelyek száma átlépte a 8000-t.

A legfrissebb adatok szerint több mint 5700 szálláshely, több mint 7000 vendéglátóhely és több mint 6000 szabadidő szolgáltatást nyújtó elfogadóhely található országszerte. A kártya többféle felhasználhatósága és a három alszámla kombinációi közel húszezer féle felhasználási lehetőséget biztosítanak az OTP SZÉP Kártya tulajdonosok számára.

A szálláshelyek között az egyszerű magánszállástól és a falusi turizmustól kezdve a kempingeken és panziókon át a többcsillagos szállodák (Danubius Hotels, Hunguest Hotels) luxus apartmanjaiig bármilyen szállást választhatunk a SZÉP Kártyánk használatával.

A vendéglátás alszámla keretére pedig éttermek, pizzériák, vagy különféle gyorséttermek és kávézók kínálatát kóstolhatjuk meg cafeteria keretünk terhére, továbbá ételfutár szolgálatoktól is megrendelhetjük az ebédet vagy vacsorát. A vendéglátás alszámla emellett szálláshely finanszírozására is fordítható.

Az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek között, a szabadidő és rekreáció szolgáltatási körben igazán sokféle szolgáltatót, elfogadóhelyet vagy programot találhatunk országszerte. Sportolás és testedzés, uszodák, wellness és élményfürdők, állatkerti vagy színházjegy mellett koncertre szóló belépőjegy is váltható a SZÉP Kártyával. A kártya segítségével professzionális idegenvezetést is kérhetünk.

Az elmúlt időszak adatainak ismeretében kijelenthetjük, hogy a SZÉP Kártya népszerűsége - az egyre gyarapodó felhasználási lehetőségek mellett - folyamatosan emelkedik.

További cikkeink: