Hír

Az OTP és a Danubius Hotels SZÉP Kártya akciója

Benzinutalvány nyaraláshoz? Akció OTP SZÉP Kártya tulajdonosoknak! A Pénztárszolgáltató és a Danubius Hotels Szállodalánc márciusi együttműködési megállapodása 15-20% akció árkedvezményt, és akár benzinutalványt is biztosít a szállást foglalók részére.

Most igazán megéri OTP SZÉP Kártya tulajdonosnak lenni. A szállásfoglalás mellé ugyanis akár benzinutalványt is kaphatnak a plasztikkal rendelkezők. A kombinált akció annak köszönhető, hogy az OTP Pénztárszolgáltató és a Danubius Hotels Group szállodalánc stratégiai megállapodást kötött.

A felek között a jó kapcsolat a Széchenyi Pihenő Kártya megjelenése óta tart. A szállodalánc ugyanis elsők között csatlakozott az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek köréhez az utalványkártya 2011. júliusi megjelenésekor. Az együttműködés töretlen, a partnerek idén márciustól pedig újra összefogtak a kártyabirtokosok érdekében.

A több mint 600 ezer OTP SZÉP Kártya birtokosa ugyanis 2013 márciusától akár 15-20% kedvezménnyel foglalhat szállást a Danubius Hotels Group szállodáiban. Ezen felül, azok, akik a plasztikkal intézik a foglalást és a szállás költségeinek rendezését, akár 10 ezer forintos üzemanyag-utalványt is kaphatnak.

Országszerte 23 szállodával és színvonalas szolgáltatásaival várja a kikapcsolódni vágyókat a Danubius Szállodalánc. Az akciós üdülési csomagajánlatok mellett most még többet kínálnak a SzépKártyával rendelkező munkavállalók és családtagjaik részére.

A szállásköltségeket továbbra is a plasztik bármelyik alszámlájáról lehet rendezni. A szállásfoglaláshoz előlegfizetési lehetőséget is kínálhatnak az elfogadóhelyek. Fontos hangsúlyozni, hogy a 2011-ben a plasztikra kapott juttatást kizárólag szállás-szolgáltatásokra lehet költeni. A 2011-es egyenleg felhasználási határideje 2013. május 31. Ne feledje, május végéig a 2011-ben kapott cafeteria keretéből lefoglalhatja a nyaraláshoz is a szállását.

További cikkeink: