Hír

Állatkerti éjszakák tavasztól őszig

Az éjszakai kalandokat kedvelő látogatókat ismét várja tavasztól őszig a Fővárosi Állat- és Növénykert. A különleges kiránduláshoz a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is megvásárolható a belépőjegy, akár az egész családnak.

A Széchenyi Pihenőkártya szabadidő alszámlája biztosítja a legváltozatosabb felhasználási módokat cafeteria keretünkhöz. A SZÉP Kártya e zsebe sok egyéb mellett a Fővárosi Állatkert belépőjének megvásárlására is alkalmas. Az Állatkert remek családi programot ígér, főleg, ha nem nappal járjuk be.

2014. március 13-tól ugyanis újra szerveznek esti sétákat az állatkertben. Az éjszakai látogatásokat természetesen szakavatott csoportkísérők vezetik, és a túrák során az egyes alkalmakon más és más helyeket fedezhetnek fel az érdeklődők.

Az állatok éjszakai életét, tevékenységeit bemutató séták során olyan különleges helyekbe lehet betekintésünk, ahová nappal egész biztosan nem megy látogató. Ilyen hely lehet például a zsiráfok fellegvára, ahol a tavalyi éjszakai túrák során lehetett bemenni, vagy akár az állatorvosi rendelő és a takarmányozást felügyelő konyhai rész.

A Fővárosi Állat- és Növénykert mindhárom kártyakibocsátó bankkal megkötötte az elfogadói szerződést, így bármelyik SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből lehet fedezni a belépőjegyet.

Budapesten szinte bárhol találhatunk szolgáltató SZÉP Kártya elfogadóhelyeket, és rengeteg látványosság nyújthat jobbnál jobb programokat. Emellett a közelmúltban megújult a belváros számos pontja is, többek között a Parlament előtti Kossuth tér, és a Ferenciek tere, ahonnan a belvárosi sétálóutcák és a Dunapart is kényelmesen elérhető.

További cikkeink: