Hír

Állatkertek éjszakája augusztusban, akár SZÉP Kártyával

Második alkalommal kerül megrendezésre az ÉjszakáZOO, vagyis az Állatkertek Éjszakája. 2020. augusztus 28-án országszerte 12 állatkert várja hosszabbított nyitva tartással a látogatókat. A legtöbb állatkert a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is szerepel.

2020. augusztus 28-án 12 állatkert várja esti és éjszakai programokkal a látogatókat az ÉjszakáZOO, vagyis az Állatkertek Éjszakája keretében. A programban részt vevő állat- és növénykertek legtöbbje a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható.

A meghosszabbított nyitva tartás révén izgalmas esti és éjszakai programok várják az érdeklődőket a következő állatkertekben: Budakeszi Vadaspark, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykert Debrecenben, a Xantus János Állatkert Győrben, a Jászberényi Állat- és Növénykert, a Kecskeméti Vadaskert, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a Pécsi Állatkert, a Poroszlón található Tisza-tavi Ökocentrum, a Szegedi Vadaspark, a Tropicarium Budapesten, valamint Veszprémben a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark.

A programsorozatot tavaly indította útjára a Fővárosi Állat- és Növénykert. Az érdeklődők a Budapest környéki és budapesti helyszínekre kombinált belépőjegyeket is válthatnak. Ez a kombinált belépő három helyszínre is belépésre jogosít: a Budakeszi Vadasparkba, a Tropicariumba, valamint a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is. A részletes programokról az ÉjszakáZOO programban részt vevő intézmények saját honlapján lehet majd tájékozódni.

A legtöbb hazai állat- és növénykert, illetve vadaspark már elfogadja a SZÉP Kártya szabadidő alszámlát belépőjegy vásárlásra. Érdemes utána nézni az online jegyvásárlás lehetőségének, hogy elkerüljük a hosszas sorban állást a pénztáraknál. A SZÉP Kártya online felületen is egyre több helyen biztosít kényelmes fizetési lehetőséget.

További cikkeink: