Hír

Ákos nyitja a 20. SZIGET Fesztivált

A 20. jubileumi SZIGET hangulatát Ákos alapozza meg. A fesztivál belépőjegye a szépkártya szabadidő alszámla keretére is megvásárolható. A rendezvény hivatalos bankja a K&H Bank.

A 2012-es könnyűzenei fesztiválok két nagyszabású rendezvénye, a SZIGET és a VOLT Fesztivál idén a szintirock jegyében zajlik. A műfaj egyik jelentős hazai képviselője a több mint 20 éve pályán lévő Ákos, aki egy év kihagyás után idén először a VOLT Fesztiválon lép színpadra. Ezután Ákost a 20. jubileumi SZIGET Fesztivál nulladik napján láthatjuk egy egész estés, hatalmas repertoárt felvonultató koncerten.

Ákos a hazai fesztiválok közül 2004-ben elsőként a VOLT-on lépett színpadra. Az elmúlt évek sikerei miatt döntött úgy, hogy csapatával a VOLT Feszivál ideális lesz új produkciójának bemutatására – amit aztán a SZIGET-re is visz. A SZIGET keretében ez lesz az első önálló produkciója, egy egész estés, hatalmas koncert.

A fesztiválrajongók már bizonyára értesültek róla korábban, hogy a Sziget Kft. fesztivál belépőit a SZÉP Kártya szabadidő alszámla terhére is meg lehet vásárolni, előre láthatólag 2012. március közepétől. A kártya tehát lehetőséget ad a zenerajongóknak SZIGET Fesztivál, VOLT Fesztivál, Heineken Balaton Sound bérlet és VOLT-Balaton Sound kombinált bérlet, valamint napijegy vásárlására. SZÉP Kártya elfogadóhelyek – a fesztiválok belépőinek megváltásához – Budapesten, a VOLT Boltban, Szegeden, Nyíregyházán és Veszprémben várják a szigetelni vágyó kártyatulajdonosokat.

A SZÉP kártya elfogadóhelyek biztosíthatják a fesztiválokra szóló belépőjegy mellett színházjegy, vidámpark, állatkerti belépő mellett sporttevékenységek, továbbá egyéb szórakozási és szabadidős tevékenységek igénybe vételének lehetőségét is. Budapesten – és az ország szinte minden pontján – az elfogadóhelyek száma napról napra nő.

A K&H Bank egyike a három SZÉP Kártya kibocsátó pénzintézetnek. A K&H a SZIGET Fesztiválon idén is jelen lesz, mint a SZIGET hivatalos bankja. A SZIGET hat különböző pontján lesznek éjjel-nappal használható bankjegykiadó automaták is.

További cikkeink: