Adatmódosítás a K&H SZÉP Kártya esetén

Újfajta adatváltozás-bejelentő nyomtatvány áll a K&H SZÉP Kártya elfogadóhelyek és a kártyaigénylő munkáltatók részére. Az új dokumentumokat a K&H SzépKártya portál oldaláról lehet letölteni.

Fontos és hasznos információt kínálunk a K&H SzépKártya kapcsán a szerződött munkáltatók és a SZÉP-Kártya elfogadóhelyek részére.

A K&H portálon az aktuálisan hatályos új adatváltozás-bejelentő nyomtatvány már elérhető a szolgáltató elfogadóhelyek, valamint a dolgozóiknak kártyát igénylő munkáltatók számára.

A munkáltatói (kibocsátói) szerződéshez szükséges nyomtatvány, illetve a K&H SZÉP Kártya elfogadóhely adatváltozás-bejelentő lap a bank SzépKártya portáljáról érhető el. Szolgáltatóknak két példányban kell kitölteni a bejelentőlapot.

Az adatlapok kitöltése után a dátumot és a cégszerű aláírást mindenképpen fel kell tüntetni a hitelesítés érdekében.

A kártyabirtokosokra vonatkozó változás-bejelentő nyomtatvány nem változott.

A biztonságos és kényelmes kártyahasználat, valamint a tranzakciók gyors és sikeres könyvelése érdekében minden résztvevő félnek érdemes az esetleges adatváltozásokat mielőbb a bank felé jelezni.

A változásokat bejelentő adatlapot, valamint a Szépkártya-szerződéssel kapcsolatos minden postai küldeményt a K&H Budapest 1851 (K&H SZÉP Kártya) címre kell eljuttatni. Egyéb kérdések esetén a K&H Bank TeleCenter 06 (1/20/30/70) 335 3355 telefonszámain lehet érdeklődni.