Hír

A SZÉP Kártya sokféle arca – színház az egész világ

A SzépKártya szabadidő alszámlája testi és lelki feltöltődéshez, minőségi kikapcsolódáshoz nyújt segítséget. A sporttevékenységek, egészségmegőrző szolgáltatások mellett a SZÉP Kártya színházi programokhoz is ideális partner!

A fővárosban szinte mindegyik, illetve országosan számos színház csatlakozott már a SZÉP Kártya elfogadóhelyek népes táborába. A szabadidő és rekreációs alszámla kerete biztosít lehetőséget arra, hogy a Pihenőkártya színházi belépőjegy vásárlására is felhasználható legyen.

A szabadidő zseb felhasználási körét az utalványkártyát szabályozó rendelkezés jelentősen kibővítette. Ennek köszönhetően a kártyabirtokosok a testet és a szellemet egyaránt karban tarthatják a plasztik segítségével. A SZÉP Kártya színház, uszoda, fitnesz- és wellness programok, valamint növény- és állatkert programjaira szóló belépőjegyek megváltására is alkalmas. A kártya szabadidő zsebének keretét fordíthatjuk sporttevékenységekre, szépségápolásra, vagy múzeumi belépőre, színházbérlet vásárlására is.

A különféle színházi műfajok rajongói biztosan megtalálják kedvencüket az elfogadóhelyek között. A klasszikus darabokat játszó Nemzeti Színháztól, a József Attila Színházon, vagy a Madách színházon át, a zenés-táncos, könnyedebb műsorokat kínáló Operettszínházig, a hangulatos Várszínházak szabadtéri produkcióitól a stand-up műfajt képviselő Dumaszínházig országszerte sok helyen élvezhetjük a színházak varázsát, a művészek újra meg újra megújuló, sokféle arcát és játékát.

Érdemes kihasználni a Pihenőkártya legsokoldalúbb alszámlájának lehetőségeit. Sok csodás teátrum várja különleges előadásaival a kártyabirtokosokat, a művészetet kedvelőket.

További cikkeink: