A SZÉP Kártya a kultúra barátja

A SZÉP Kártya sokféle lehetőséget kínál a kultúra terén. Könnyűzenei vagy történelmi fesztiválok, múzeumi és színházi belépőjegy vásárlására, minőségi szabadidős programok eltöltéséhez biztosít keretet a plasztik egyenlege.

A SZÉP Kártya kultúra témakörben, többféle intézményben is felhasználható. A különböző kulturális programok a szellemi feltöltődést, a minőségi kikapcsolódást szolgálják. Mára már sok színház, múzeum, különböző fesztivál és jegyiroda is csatlakozott a SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe. Ennek köszönhetően belépőjegyet, színházi bérletet is lehet vásárolni a rendelkezésre álló keretből.

A pihenőkártya segítségével számos színház előadásaira válthatunk belépőt. A plasztik azonban mozijegy vásárlására nem használható, csak élő szereplős programokra fordítható. A felhasználási lehetőségek széles tárháza mellett kikerült a szolgáltatási körből a könyvvásárlás lehetősége is.

Sokféle fesztiválra azonban eljuthatunk az utalványkártya egyenlegének köszönhetően. A nagyobb könnyűzenei fesztiválokra – mint a SZIGET, a VOLT, vagy éppen a Hegyalja Fesztivál –, már tavaly is lehetett belépőt váltani a cafeteria keretből. Jó hír, hogy már most tervezhető a nyári fesztivál-szezon, hiszen idén is érdemes magunkkal vinni a SZÉP Kártyát a jegyvásárláshoz.

A zenei rendezvények mellett a különféle tematikus, történelmi fesztiválok legtöbbjénél is élhetünk a SZÉP Kártya kultúra-barát előnyeivel. A kártyán található összeg azonban a sokféle programlehetőség mellett szálláshely-szolgáltatásra is fordítható. Érdemes tehát szem előtt tartani azt is, hogy a hosszabb időtartamú, lakhelyünktől esetleg távolabb eső gasztronómiai, vagy történelmi fesztiválok helyszínén akár a szállásért is fizethetünk egyenlegünkből.

Érdemes felfedezni a hagyományainkat, vagy különböző zenei programokra, színházi előadásra is ellátogatni, hiszen a SZÉP Kártya a kultúra barátja. Az igényes szabadidős programok választásával pedig igazán színessé és változatossá tehetjük akár az iskolai szünetek idejét, vagy a hosszú hétvégéket.

Címkék:
szabadidő