Hír

A SZÉP Kártya a falusi turizmus nagy lehetősége

A szépkártya program a falusi turizmus számára is kedvező. Az elfogadóhelyek körében egyre több szálláshely, magánszállás is megtalálható. A Falusi Turizmus Centrum arra buzdítja szállás kiadásból élő tagjait, hogy mielőbb csatlakozzanak a rendszerhez.

A Falusi Turizmus Centrum nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szállás kiadásból élő tagjai között minél szélesebb körben népszerűsítse a SZÉP Kártya által kínált lehetőségeket. Arra törekednek, hogy több tízezer magánszállás és falusi turizmussal foglalkozó szolgáltató csatlakozzon a kártya elfogadó helyek körébe.

Az OTP SZÉP Kártya új távlatokat biztosít a falusi turizmus és a magánszállásadók számára. A falusi turizmus szolgáltatásait korábban jellemzően az alacsonyabb jövedelem-kategóriába tartozó munkavállalók és családjaik vették igénybe, az üdülési csekk használatával, melynek szerepét fokozatosan a SZÉP Kártya veszi át.

A csatlakozás a szolgáltatók számára egyszerű és térítésmentes. Az elfogadáshoz kapcsolódó költség az üdülési csekkhez képest lényegesen kedvezőbb. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek rendszeréhez való csatlakozás a szálláshelyek számára mindenképpen előnyös.

Az OTP által kifejlesztett és ingyenesen igénybe vehető virtuális webshop, valamint a telefonos elfogadási rendszer lehetősége további könnyebbséget nyújt az elfogadóhelyek, magánszállásadók számára a SZÉP Kártya használatához.

A kártyatulajdonos akár előleg fizetés mellett is biztosíthatja szállás foglalását az országban bárhol.

További cikkeink: