Hír

A szegedi Napfényfürdő fogyasztóbarát tanúsítványt kapott

Elsőként szerzett a fürdők közül a Napfényfürdő Aquapolis fogyasztóbarát tanúsítványt. Ilyen elismerést eddig az országban korábban csak öt szolgáltató kapott. A fürdőkomplexum megtalálható a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között.

Rangos fogyasztóvédelmi elismerést kapott a Napfényfürdő Aquapolis Szeged. Az első olyan hazai fürdőkomplexum, mely elnyerte a fogyasztóbarát tanúsítványt. Ezzel a tanúsítvánnyal hazánkban – a fürdővel együtt – összesen mindössze hat szolgáltató büszkélkedhet.

Ezt az elismerést olyan cégek, szolgáltatók kaphatják meg, akik számára a jogszabályi kötelezettségek betartása, valamint a fogyasztók érdekeinek való megfelelés állandó és természetes folyamat a gyakorlatban is.

A Napfényfürdő Aquapolis azért is kaphatta meg ezt az elismerést, mert hazai vendégei mellett a külföldi vendégek kiszolgálására, panaszkezelési folyamatára tekintettel is tett lépéseket, vállalásokat. Ezt az is bizonyítja, hogy a 2012-es esztendőben a közel négyszázezer vendéget kiszolgáló létesítmény vendégkönyve alig egy tucatnyi panaszos bejegyzést tartalmaz. A fürdő vezetésének az a célja, hogy minden vendég maximálisan elégedett legyen a szolgáltatásokkal. Ez azt eredményezi, hogy a Napfényfürdő hírneve országhatáron innen és túl is teret hódíthat.

A fürdő menedzsmentje szeretné elérni, hogy az idei évben a látogatók száma átlépje a félmilliót. Az ügyvezető igazgató, Szabó Mihály azt is elmondta, hogy jelenleg a hazai fürdővendégek a látogatók számának közel 60%-át teszik ki. A külföldről, így pl. Kelet-Európából érkezők a vendégkör 30-35%-át, a Nyugat-Európából érkezők a maradék 5-10%-ot jelentik. Az is kiderült, hogy elsősorban a nyári szezonban, valamint a hétvégék, hosszú hétvégék során érkezik sok turista Szegedre.

A Napfényfürdőben a hazai vendégek az OTP, az MKB és a K&H bank által kibocsátott SZÉP Kártya segítségével is fizethetnek. A plasztiknak kizárólag a szabadidő alszámlája használható fel a fürdő szolgáltatásainak igénybe vételéhez.

Címkék:
szabadidő fürdő

További cikkeink: