Hír

A Szegedi Belvárosi Moziban a SZÉPkártya elfogadása

Áprilisban csatlakozott az OTP és MKB SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe a Szegedi Belvárosi Mozi. Azonban a kezdeti információk pontosításra szorulnak. Mozijegy nem váltható a Pihenőkártya szabadidő keretének terhére.

Áprilisban megjelent hírünkben arról számoltunk be, hogy a Szegedi Belvárosi Mozi is belépett a SZÉP-Kártya elfogadóhelyek körébe. A korábbi híradások arról szóltak, hogy az elfogadóhelyen mozijegy is vásárolható a Széchenyi Pihenőkártya szabadidő alszámla keretére.

Az intézmény honlapján erre vonatkozóan az alábbiakról tájékoztatja a közönséget:

A Szegedi Belvárosi Mozi az OTP és MKB SZÉP Kártyát korlátozott módon tudja elfogadni.

Az OTP és az MKB Bank Széchenyi Pihenőkártya az SZJA törvény 71.§ (1) bekezdés c) pont cc) alpontja szerinti szabadidő alszámla terhére: cb) előadó-művészet (TEÁOR’08 90.01.)-re használható fel, tehát: élő szereplős előadásokra, koncertekre.

Mozijegyre és a MET közvetítésekre nem tudjuk elfogadni fizetőeszközként.

Megértésüket köszönjük!

Mozijegy tehát továbbra sem vásárolható a SZÉP Kártya segítségével, tekintettel arra, hogy a vonatkozó Kormányrendelet ezt nem teszi lehetővé.


Azonban az intézményben megrendezendő élő szereplős előadásokra, illetőleg a Mozi pénztárában a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira szóló belépőjegyek továbbra is megvásárolhatóak a szépkártya szabadidő alszámla keretére.

A pihenőkártya szabadidő, rekreáció zsebének éves kerete max. 75.000 Ft. Ez az alszámla biztosítja a legsokoldalúbb lehetőséget a munkavállalók és az elfogadóhelyek számára.

További cikkeink: