Hír

A Győri Nemzeti Színház is SZÉP Kártya elfogadóhely lesz

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között egyre több színház is megtalálható. A Győri Nemzeti Színház is csatlakozik a rendszerhez. MKB és OTP SZÉP Kártyával hamarosan Győrben is vásárolható színházjegy. Ez a szabadidő, rekreáció alszámla keretéből fizethető.

A SZÉP Kártya három zsebe közül a szabadidő és rekreáció alszámla nyújtja a legtöbb felhasználási lehetőséget. Kulturális, egészségmegőrző és további sokféle szolgáltatás mellett szálláshely költségeinek megtérítésére is fordítható. Az országban a különféle szálláshelyek és éttermek mellett egyre több színház is csatlakozik a SZÉP Kártya elfogadóhelyek népes táborába.

A Győri Nemzeti Színház is hamarosan elfogadóhely lesz, mivel a szép kártya szabadidő kerete használható többek között színházjegy vásárlására is. A Győri Nemzeti Színház az MKB és az OTP Bankkal kötött szerződést. Ennek megfelelően várhatóan 2012. áprilistól az MKB SZÉP Kártya és az OTP SZÉP Kártya terhére lehet a színházjegyen felül bérletet és akár Sikerbérletet is vásárolni.

További színházak, melyek már hivatalos elfogadóhelynek minősülnek:

Budapesten a Szabadtér Színház, a Madách, a Radnóti, a Katona József, az Operett Színház, valamint a Bartók Kamaraszínház.

Vidéken a Gyulai Várszínház és a Szegedi Nemzeti Színház elfogadóhely.

További cikkeink: