Hír

A fürdőkultúra népszerűsítését segíti a SZÉP-Kártya

Október második hétvégéjén kerül sor a Magyar Fürdőkultúra Napja című rendezvényre, melyet a Magyar Fürdőszövetség koordinál. A fürdőkbe szóló belépőjegyeket mindhárom SZÉP Kártya alszámla keretéből meg lehet vásárolni.

A Magyar Fürdőszövetség gondozásában újra megrendezésre kerül október második szombatján a Magyar Fürdőkultúra Napja. Az esemény célja a fürdőkultúra megismertetése és megszerettetése a vendégekkel, valamint a fürdők népszerűségének fokozása.

A hazai fürdők szolgáltatásai között gyógy- és wellness szolgáltatások, élményfürdős elemek, fedett és szabadtéri medencék egyaránt megtalálhatóak. Az uszodák, gyógy- és termálfürdők szolgáltatásai a regenerálódást, az egyes betegségek megelőzését, más betegségekre pedig gyógymódot kínálnak. A SZÉP Kártya egyenleg emellett mindhárom alszámla esetén igénybe vehető fürdőbelépő vásárlására.

A Magyar Fürdőkultúra Napja ismeretterjesztő programokkal is készül, melyek segítségével az iskolákban is megismertethetik a gyerekeket, diákokat a fürdőzés hagyományaival, valamint a víz tiszteletével, megóvásával. A rendezvény alkalmából a fürdők szabad kezet kapnak a helyi szervezésű programokkal, a nyitva tartás és a belépődíj mértékével kapcsolatban.

A hazai fürdők az egészségturizmus egyik alappilléreként működnek. A fürdőszolgáltatásokat, a gyógy- és wellness lehetőségeket a magyarországi munkavállalók akár a cafeteria egyenlegük keretéből is igénybe vehetik. A magyarországi fürdők népszerűsége, a gyógyvizek minősége pedig sok külföldi vendéget is hazánkba csábít.

A SZÉP Kártya fürdőszolgáltatásokkal kapcsolatos bővülése, rugalmassága, az alszámlák közötti átjárhatóság a fürdőbelépőt illetően már idén megmutatta, mekkora igény van erre a szolgáltatásra.

További cikkeink: