Hír

A főszezonra Főszezont húzott az MKB SZÉP Kártya

Az MKB Széchenyi pihenőkártya a nyári főszezon után a Főszezonon is jelen volt. A 2012-es Főszezon turisztikai kiállítás és vásár kiállítói között az MKB Bank is várta az érdeklődőket, a Széchenyi plasztikkártya tulajdonosokat és szolgáltatókat. Újdonságokkal és gyakorlati tanácsokkal (pl. terminál kezelése) gazdagodhattak a kilátogatók.

Közel százezer MKB SZÉP Kártya tulajdonost tarthat számon az MKB Bank, mióta jogosulttá vált a Széchenyi Pihenőkártya kibocsátására. A kártyabirtokosokat országszerte tízezernél is több SZÉP Kártya elfogadóhelyeken, több mint húszezer felhasználási lehetőség várja.

A Pihenőkártya használata az idei nyáron jelentősen megnőtt. A kártyabirtokosok egyre többször fizettek az utalványkártyáikkal, a legutóbbi adatok alapján a kártyára feltöltött összeg közel felét már felhasználták.

A különböző zsebek közül nagyrészt a szállás és a vendéglátás alszámlát használták eddig a kártyabirtokosok, kisebb arányban fizettek a szabadidő alszámla keretéből. Azonban a tapasztalatok szerint nagyrészt szállás-költségekre használták fel az alszámlák egyenlegét a szállodák, wellness hotelek, vagy épp családias hangulatú apartmanok kínálatára.

Az MKB Bank úgy döntött, hogy részt vesz kiállítóként a Budai Várban helyet kapó, VI. Főszezon turisztikai, gasztronómiai kiállítás és vásár 2012-es rendezvényén, szeptember utolsó hétvégéjén. Az MKB SZÉP Kártya tulajdonosok sok hasznos információt kaphattak az egyes alszámlák révén igénybe vehető lehetőségekről és a kártyahasználat során felmerülő esetleges kérdésekről. A szolgáltatók is tájékoztatást kaptak arról, miért érdemes csatlakozni az MKB Szépkártya elfogadóhelyek körébe. A „Miért?” mellett a „Hogyan?”-ra is választ kaphattak az érdeklődők. Lehetőség volt arra is, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek a szolgáltatók, kártyahasználók az internetes felület kezelésével, a terminálos fizetéssel kapcsolatban.

Az MKB a Főszezon kiállítás segítségével igyekezett még több segítséget nyújtani a SZÉP-Kártya program szereplői számára. A Főszezon kiállítás során bemutatkozott a bank legújabb kártyaelfogadási lehetősége. Az okostelefonok térhódítását figyelembe véve, az MKB SZÉP Kártya tulajdonosok számára egy új lehetőséget mutatott be a pénzintézet a kiállításon. Ennek köszönhetően most már akár androidos telefonon történő fizetésre, elfogadásra is lehetőségük van a kártyabirtokosoknak. Az alkalmazással kapcsolatban érdemes mindenképpen tájékozódni az MKB Bank SzépKártyás ügyfélszolgálatánál.

További cikkeink: