Hír

2020-ban is lesz Budapesti Tavaszi Fesztivál

Idén 40. alkalommal rendezik meg a nemzetközileg is elismert Budapesti Tavaszi Fesztivált. 2020. április 3-19. között sokféle műfaj hazai és külföldi képviselői szórakoztatják az érdeklődőket. Belépőjegyek a SZÉP Kártya szabadidő keretből is vásárolhatóak.

Magyarország legnagyobb kulturális fesztiválja a Budapesti Tavaszi Fesztivál. Ez a multikulturális eseménysorozat már 40. alkalommal, 2020. április 3. és 19. között kerül megrendezésre. A koncertekre és előadásokra a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is lehet belépőjegyet vásárolni.

Ez a komoly nemzetközi jelentőséggel is bíró rendezvénysorozat sokféle stílust, változatos kulturális programokat kínál. A helyszínek sora kibővült, változatos előadások várják az érdeklődőket a felújított Zeneakadémián és az Erkel Színházban. A Budapest Music Center, melyet Európa legnagyobb kortárs művészeti központjának tekintenek, szintén programhelyszín.

A Budapesti Tavaszi Fesztiválra számos helyen lehet belépőt vásárolni. A jegyárusító helyek között a Művészetek Palotájában, a Mamut II. bevásárlóközpont második emeletén, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központban és az Allee Bevásárlóközpontban van lehetőség. Online jegyvásárlást is biztosítanak a szervezők az érdeklődők számára.

A rendezvénysorozat 1981 óta várja évről évre a kultúra szerelmeseit. Többféle műfaj, könnyű- és komolyzenei koncertek, szabadtéri programok, valamint színházi előadások mellett filmvetítések is megtalálhatóak. A Budapesti Tavaszi Fesztivál nem csak hazánk egyik legnagyobb ilyen eseménye. Világviszonylatban is jelentős hírnévre tett szert.

Az egyes műfajok képviselői között számos neves külföldi és magyar előadót köszönthetünk. Hazai és külföldi vendégek, érdeklődők nagy számban keresik fel a rendezvény helyszíneit. A szálláshelyek között a SZÉP Kártya elfogadóhelyek ajánlatai is megtalálhatóak.

További cikkeink: