Társkártya

11 találat társkártya címkére
E-számlát kaphatnak az OTP SZÉP Kártyások

Ez év elejétől az OTP Széchenyi pihenőkártya birtokosok, a kártyaelfogadó szolgáltatók, valamint a munkavállalók számára is elérhető az elektronikus formátumú számlázási rendszer. A Szépkártyás ügyfelek a Pénztárszolgáltató honlapján állíthatják be, ha e-számlát kérnek.

SZÉP Kártya nyugdíjasok részére is igényelhető

A Széchenyi Pihenő Kártya cafeteria juttatás, amelyet aktív munkaviszonnyal rendelkező dolgozó kaphat a munkáltatótól. Ugyanakkor a SZÉP Kártya programból a nyugdíjasok mégsem maradnak ki, hisz társkártya a nyugdíjas közeli hozzátartozó számára is igényelhető.

Férjhez mentem, mit tegyek a SZÉP Kártyámmal?

A Széchenyi pihenőkártya igénylés benyújtásakor szükség van a dolgozó, illetve a leendő társkártya tulajdonos családtag személyes adatainak megadására. Előfordul, hogy adatainkban – akár lakcím, akár házasság során a nevünk – változás következik be. Írásunk ilyen esetekre nyújt segítséget.

Amit az OTP SZÉP Kártya társkártyája nem tud

Az OTP Széchenyi Pihenőkártya mellé a közvetlen családtagoknak társkártya igényelhető. A társkártya tulajdonosát a főkártya-birtokossal megegyező jogosultságok illetik meg. Kivéve pl. a foglaló fizetését az OTP SZÉP Portál esetében.

Itt a 2011-es SZÉP Kártya lejárati ideje

A Széchenyi Kártyákon lévő összeg lejárati ideje a második naptári év májusának utolsó napja. A 2011-es szépkártya lejárati ideje így 2013. május 31. A 2011-es keretet kizárólag szálláshely szolgáltatásra lehet felhasználni.

Lehetséges-e a SZÉP Kártya átruházása?

A Széchenyi Pihenő Kártya egy cafeteria juttatási forma, melyet a munkáltató a dolgozójának a munkabéren felül biztosít. A SZÉP Kártya átruházása azért nem lehetséges, mert névre szól, és a hozzá tartozó utalványszámlával olyan elven működik, mint a hagyományos bankkártya és bankszámla.

SZÉP Kártya érvényesítése, aktiválása

Első használat előtt a SZÉP Kártya érvényesítése szükséges, legyen az egyenleg lekérdezés vagy fizetés. A folyamat két részből áll. A kártya aktiválása (többféle lehetőség közül lehet választani), illetve a kártyát, társkártyát a hátoldalon a kártyabirtokosnak alá kell írnia. Az elfogadóhelyek munkatársai ellenőrizhetik az aláírást, és a személyes adatokat.

Amit a SZÉP Kártya érvényesség kapcsán tudni kell

Meddig érvényes a Széchenyi Pihenőkártya? Meddig használható fel a rajta lévő egyenleg? Mit kell tudni a Szépkártya társkártya érvényességéről? Írásunkban röviden megválaszoljuk a feltett kérdéseket.

OTP SZÉP Kártya telekód megváltoztatása

Az OTP SZÉP Kártya telekód telefonon keresztül (SZÉP Vonalon) változtatható meg. A kártyához tartozó, alapértelmezés szerinti biztonsági kód a kártya számának utolsó három számjegye. A biztonság érdekében javasolt a kártya aktiválását követően a TeleKód megváltoztatása.

Mérföldkő az OTP SZÉP Kártya életében

Újabb jelentős állomáshoz érkezett az OTP SZÉP Kártya programja. Az elmúlt napokban az átadott kártyák száma átlépte a félmilliót. A rendszer sikerét az is mutatja, hogy megjelentek az első, okostelefonra készült alkalmazások is.

1
2