SZÉP Kártya Sziget Fesztivál

5 találat SZIGET Fesztivál címkére
Rövidesen indul a 2013-as SZIGET Fesztivál

Minden idők egyik leglátványosabb és legszínesebb fesztiváljával készülnek a SZIGET Fesztiválköztársaság szervezői. 2013. augusztus 5-ig elővételben is lehet akár szépkártya szabadidő keretből is jegyet váltani.

Legyen SZÉP emlék a 20. SZIGET fesztivál

Rövidesen megnyitja kapuit a 20. SZIGET Fesztivál. Többféle belépőjegyet is válthatunk a Széchenyi Pihenőkártya szabadidő alszámla keretének terhére – kivéve a Kempingjegyeket. Az elfogadóhelyek mindhárom plasztikkártyát elfogadják. Részletek cikkünkben!

SZÉP fesztivál lesz a Heineken Balaton Sound

Az elektronikus zene és Ákos rajongói idén nyáron nagyszerű fesztiválnak néznek elébe a Heineken Balaton Sound-on. A buli egy nappal korábban indul. A belépőjegyek április közepéig kedvezményesen, akár a Széchenyi Pihenőkártya szabadidő keretére is megválthatóak.

Ákos nyitja a 20. SZIGET Fesztivált

A 20. jubileumi SZIGET hangulatát Ákos alapozza meg. A fesztivál belépőjegye a szépkártya szabadidő alszámla keretére is megvásárolható. A rendezvény hivatalos bankja a K&H Bank.

SZIGET-elj SZÉP Kártyával!

A SZIGET belépője februártól már a Széchenyi pihenőkártya használatával is megvásárolható. A szabadidő, rekreáció alszámlára 75 ezer forint tölthető évente. Ebből kulturális rendezvények, egészségmegőrző szolgáltatások, valamint szálláshely-szolgáltatás is téríthető.


Notice: Undefined offset: 5 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 6 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 7 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 8 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 9 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136