SZÉP Kártya terminál

16 találat terminál címkére
Bankfüggetlen terminálokon is használható a SZÉP Kártya

A SIX Payment Services Magyarország bejelentése szerint 2013. szeptember 17-től már bankfüggetlen POS terminálok is befogadják a SZÉP Kártyákat, elektronikus egészségpénztári kártyákat és az American Express kártyákat.

Ha a SZÉP Kártya nem működik

Nincs kényelmetlenebb helyzet annál, mint mikor fizetéskor az átnyújtott bankkártya, vagy a SZÉP Kártya nem működik. A tervezett használat előtt ellenőrizzük az alszámlák egyenlegét, és ügyelni arra, hogy a kártyát megóvjuk a fizikai sérülésektől.

Így lehet a SZÉP Kártya biztonságos

A fizetés során nincs szükség PIN kód megadására, ezért a SZÉP Kártya biztonsági szempontból nem tökéletes. A kellemetlenségek elkerülése érdekében, a kártya használata során érdemes az alábbi dolgokra odafigyelni.

A főszezonra Főszezont húzott az MKB SZÉP Kártya

Az MKB Széchenyi pihenőkártya a nyári főszezon után a Főszezonon is jelen volt. A 2012-es Főszezon turisztikai kiállítás és vásár kiállítói között az MKB Bank is várta az érdeklődőket, a Széchenyi plasztikkártya tulajdonosokat és szolgáltatókat. Újdonságokkal és gyakorlati tanácsokkal (pl. terminál kezelése) gazdagodhattak a kilátogatók.

Hogyan válhat SZÉP Kártya elfogadóhellyé egy szolgáltató?

Napról napra emelkedik a SZÉP Kártya elfogadóhelyek száma. Ha szeretne Ön is csatlakozni szolgáltatóként az elfogadóhelyek közé, írásunkból megtudhatja, mit kell tennie.

Több bank terminálja is elfogadja a SZÉP Kártyát

Az MKB SzépKártya után már az OTP SZÉP Kártya is használható a Takarékbank és az UniCredit eladáshelyi (POS) termináljain. A pihenő kártyát kibocsátó bankok – így a K&H is – folyamatosan dolgoznak a keresztelfogadás, a kártyák kölcsönös elfogadásának megoldásán.

A szakma így látja a SZÉP Kártya helyzetét

A SZÉP Kártya sikerét nem csak a számadatok bizonyítják. Az elfogadóhelyek „krémje”, a szállodák és éttermek a kibocsátó bankokkal és a minisztériumi szakemberekkel közösen szeretnék elérni, hogy a pihenőkártya rendszer a belföldi turizmus zászlóshajója legyen.

Tovább dübörög az OTP SZÉP Kártya

Az OTP SZÉP Kártya egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Több mint kilencezer helyen, húszezer felhasználási lehetőséget biztosítanak a SZÉP Kártya elfogadóhelyek a „kártyásoknak”. Az MKB és K&H bankkal történt megegyezésnek köszönhetően a terminálok már elfogadják egymás kártyáit.

Így ügyeljünk a SZÉP Kártya biztonságára

A SZÉP Kártya biztonságos használatnak érdekében érdemes odafigyelnünk néhány jótanácsra. A kellő körültekintés és a figyelmes kártyahasználat mellett nyugodtan élvezhetjük az új cafeteria (béren kívüli juttatás) elem által biztosított lehetőségeket.

Az MKB SZÉP Kártya a számok tükrében

Jelenleg több mint 3.000 munkáltató közel hatvanezer dolgozója mondhatja magát MKB SZÉP Kártya tulajdonosnak. Közel 4.000 elfogadóhely áll szerződésben a bankkal. A szezon kezdetére elfogadóhelyek számát tízezerre teszik a pénzintézet vezetői.

1
2