SZÉP Kártya színházjegy

7 találat színházjegy címkére
A SZÉP Kártya sokféle arca – színház az egész világ

A SzépKártya szabadidő alszámlája testi és lelki feltöltődéshez, minőségi kikapcsolódáshoz nyújt segítséget. A sporttevékenységek, egészségmegőrző szolgáltatások mellett a SZÉP Kártya színházi programokhoz is ideális partner!

Szegedi programok SZÉP Kártyával

Sokan élnek a lehetőséggel, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira a SZÉP Kártya szabadidő keretéből vásároljanak belépőjegyet. Szegeden már a Belvárosi Mozi is megtalálható az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek között.

SZÉP Kártya a Szegedi Szabadtéri Játékokra

Szegeden újabb SZÉP Kártya elfogadóhelyek csatlakoztak a rendszerhez. A Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira szóló belépőjegy is megváltható április közepétől a szegedi Dóm téri Jegyirodában, a SZÉP Kártya szabadidő alszámla terhére.

SZÉP premier a Fővárosi Nagycirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz új műsora Cirkusz a Javából! címmel március 24-től megtekinthető. A cirkuszi belépőjegy a K&H SZÉP Kártya szabadidő keretének terhére is megváltható. A produkciók felejthetetlen élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Színházak Éjszakája – egy SZÉP program Budapesten

Idén március 31-én rendezik meg a Színházak Éjszakája című programot. 13 budapesti színház várja rendhagyó interaktív programokkal a vendégeket. A színházak között SZÉP Kártya elfogadóhelyek is vannak. A program kizárólag karszalaggal látogatható.

A Győri Nemzeti Színház is SZÉP Kártya elfogadóhely lesz

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között egyre több színház is megtalálható. A Győri Nemzeti Színház is csatlakozik a rendszerhez. MKB és OTP SZÉP Kártyával hamarosan Győrben is vásárolható színházjegy. Ez a szabadidő, rekreáció alszámla keretéből fizethető.

Új felvonás a kikapcsolódásban – színházjegy SZÉP Kártyára

A SZÉP Kártya szabadidő, rekreáció kerete igazán tartalmas kikapcsolódási, szórakozási lehetőségeket biztosít. A kártya tulajdonosa többek között kedvenc darabjainak megtekintésével hódolhat a kultúrának, azaz akár színházjegy vásárlására is fordíthatja.


Notice: Undefined offset: 7 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 8 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 9 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136