SZÉP Kártya sport

5 találat sport címkére
Túrázni egész évben érdemes, főleg SZÉP-Kártyával

A természetbarátok, természetjárók számára a túrázás az egyik legkiválóbb sport. A túrázáshoz pedig tökéletes segítséget nyújt a szépkártya szabadidő alszámlája. A plasztikkal egyszerűen kölcsönözhetünk minőségi túrafelszerelést.

SZÉP-Kártya, a túratárs – felszerelést a szabadidő zsebből

Az egészséges életmód egyik legfontosabb hozzávalója a megfelelő testmozgás. A szépkártya túrázáshoz, sportoláshoz, kalandozáshoz is tökéletes választás. A plasztik szabadidő alszámlája széles körben használható, akár túra-felszerelés kölcsönzéséhez is.

Fitten, sportosan, egészségesen a SZÉP-Kártyával

Szabadidő alszámlája révén a szépkártya fitnesz és sporttevékenységekhez, az egészség megóvásához és megerősítéséhez ideális lehetőséget kínál. A vendéglátás alszámla keretéből pedig a sportos életmódhoz illő speciális étrendek között is válogathatunk.

Kölcsönözzön sportszert a SZÉP-Kártya egyenlegéből

A Széchenyi Pihenőkártya sífelszerelés, sporteszközök és sportpálya-bérlés, valamint uszodai és fitnesztermi belépők, bérletek váltására is fordítható. A szabadidő alszámla sokoldalú felhasználási köre még több sportlehetőséggel bővült!

SZÉP-Kártya a sport és az egészség jegyében

A szabadidő alszámla szolgáltatási körének jelentős bővítése során a szépkártya a sport terén sokoldalúbb lett. Az egészségpénztárak csatlakozása a kibocsátók közé azt eredményezheti, hogy az egészség megóvása is nagyobb szerephez juthat a juttatásnak köszönhetően.


Notice: Undefined offset: 5 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 6 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 7 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 8 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 9 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136