SZÉP Kártya horgászjegy

7 találat horgászjegy címkére
SZÉP-Kártyával fogjuk a halakat is

A horgászat hazánkban komoly népszerűséggel bír, és nő a külföldről érkezők érdeklődése is. A horgászturizmus fellendülésének egyik jelentős pontja, hogy a SZÉP Kártya egyenlegéből már horgászjegy, bérlet is vásárolható.

Váltsa meg horgászjegyét SZÉP Kártya keretéből

A SZÉP Kártya horgászjegy vásárlásra 2014-ben is felhasználható. A pihenőkártya szabadidő alszámla keretéből lehet a jegyet megvásárolni. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között számos horgászbolt is megtalálható.

Szépen fejlődik a Tisza-tó környéke

A Tisza-tó és környéke már eddig is népszerű turisztikai célpont volt. A szakemberek úgy vélik, a dinamikus fejlődés további vendégeket, még több vendégéjszakát hozhat. A szépkártya elfogadóhelyek kínálata is folyamatosan bővül.

Halászat napja a Balatonon

A Balaton kedvelt úti cél a nyaralók és a horgászok számára. Remek programok, hatalmas strandok és színes fesztiválok várják az ide látogatókat. A II. Balatoni Halászat Napja a halászat, halételek iránt érdeklődők számára kínál érdekes programot.

Jó fogás a horgászoknak a SZÉP Kártya

SZÉP fogást hozhat a plasztik a sporthorgászoknak, ugyanis bekerült a horgászat is a költési lehetőségek közé. Fontos tudnivaló, hogy a SZÉP Kártya szabadidő zsebből csak a horgászbérletet lehet megvásárolni. A horgász felszerelés továbbra is készpénzzel, bankkártyával szerezhető be.

Katalin naptól kibővült a SZÉP Kártya felhasználása

A SZÉP Kártya szabadidő alszámla felhasználási köre nagymértékben bővült. A Széchenyi Pihenőkártya felhasználásáról és működéséről szóló jogszabályt 2012 októberében módosították. A változások legnagyobb része Katalin-naptól, november 26-tól lépett érvénybe.

Horgász? Akkor fogja ki az aranyhalat SZÉP Kártyával!

Ha Ön horgász, és van a SZÉP Kártya szabadidő, rekreáció alszámláján pénz, akkor máris készítheti a felszerelését. Az elfogadóhelyek közt több horgásztó is található. Ők már bedobták a csalit: a SZÉP Kártya felhasználásával horgászjegy is váltható.


Notice: Undefined offset: 7 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 8 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 9 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136