SZÉP Kártya fesztivál

21 találat fesztivál címkére
Csinálják a fesztivált Közép-Dunántúlon

Számos kiváló rendezvény, változatos fesztiválok várják a Közép-Dunántúl térségébe látogató turistákat. A szépkártya elfogadóhelyek akciós ajánlatai és a sokféle program élményekben gazdag nyarat ígér.

2020-ban is lesz Budapesti Tavaszi Fesztivál

Idén 40. alkalommal rendezik meg a nemzetközileg is elismert Budapesti Tavaszi Fesztivált. 2020. április 3-19. között sokféle műfaj hazai és külföldi képviselői szórakoztatják az érdeklődőket. Belépőjegyek a SZÉP Kártya szabadidő keretből is vásárolhatóak.

Díjnyertes fesztiválokon bulizhatunk idén is

Az európai fesztiválok között már előkelő helyezést ért el a nagy múltú SZIGET és a Balaton Sound is. A legújabb díjnyertes magyar fesztivál a B.my.Lake. A hazai könnyűzenei rendezvényekre belépő a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is vásárolható.

Borban az igazság – SZÉP őszi programokkal

A jó borok, a derű és vigasságok időszaka köszönt be az ősz során. A hazai turisztikai régiók nagyszerű rendezvényekkel, gasztronómiai és borkínálattal, a szépkártya elfogadóhelyek pedig akciós ajánlatokkal várják a kirándulókat, pihenni vágyókat.

Sokszor használják a SZÉP Kártyát a Balatonon

A nyári szezon nagyon mozgalmasra sikerült a Balaton körül. Köszönhető ez a kiváló nyaralóidőnek, és az egyre tudatosabb SZÉP-Kártya használatnak is. Bár a nyár véget ért, az őszi időszak is rengeteg remek programot tartogat.

Rövidesen indul a 2020-as SZIGET Fesztivál

Minden idők egyik leglátványosabb és legszínesebb fesztiváljával készülnek a SZIGET Fesztivál szervezői. 2020. augusztus 5-ig elővételben is lehet akár SZÉP Kártya szabadidő keretből is jegyet váltani.

Vízzene Fesztivál Tatán, SZÉP Kártyával

Mesés környezetben ad otthont a 2020-as Víz, Zene, Virág Fesztiválnak Tata. Remek koncertek, sport- és gyermekprogramok várják az egész családot. Belépőjegyet a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is lehet vásárolni.

Rockmaraton idén is a Malomvölgyben

Július elején újra feldübörög a rock a pécsi Malomvölgyben. A Rockmaraton fesztiválon remek zenekarok, jó zenék, finom sörök és szép rocker lányok színesítik a programot. Belépő SZÉP Kártyára is váltható!

Csülökre sört – irány Békéscsaba

Békéscsaba ad otthont a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé ízletes rendezvényének. 2013. június 13-tól 16-ig a gasztronómia mellett koncertekkel, színházi előadásokkal, sportprogramokkal várják a vendégeket. SZÉP Kártyát mindenki vigyen magával!

Beindul a fesztiválok szezonja, itt a veszprémi Kabóciádé

A nyári időszakban sokféle rendezvény várja a pihenni és szórakozni vágyó látogatókat. A fesztivál-szezon akár kedvezményeket, akciós szálláshelyeket is jelenthet. Fesztiválozni Veszprémben is SZÉP Kártyával érdemes. Közeleg a Kabóciádé!

1
2 3