SZÉP Kártya fesztivál

24 találat fesztivál címkére
Csinálják a fesztivált Közép-Dunántúlon

Számos kiváló rendezvény, változatos fesztiválok várják a Közép-Dunántúl térségébe látogató turistákat. A szépkártya elfogadóhelyek akciós ajánlatai és a sokféle program élményekben gazdag nyarat ígér.

2014-ben is lesz Budapesti Tavaszi Fesztivál

Idén 34. alkalommal rendezik meg a nemzetközileg is elismert Budapesti Tavaszi Fesztivált. 2014. március 21-április 6. között sokféle műfaj hazai és külföldi képviselői szórakoztatják az érdeklődőket. Belépőjegyek a SZÉP Kártya szabadidő keretből is vásárolhatóak.

Díjnyertes fesztiválokon bulizhatunk idén is

Az európai fesztiválok között már előkelő helyezést ért el a nagy múltú SZIGET és a Balaton Sound is. A legújabb díjnyertes magyar fesztivál a B.my.Lake. A hazai könnyűzenei rendezvényekre belépő a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is vásárolható.

Világsztárok koncertjei 2014-ben, SZÉP Kártyával

Az idei esztendő is remek szabadidős programokat, koncerteket és fesztiválokat tartogat. Könnyűzene, komolyabb műfaj, sport vagy színház, wellness vagy gyógyfürdő, a SZÉP Kártya 2014-ben is tökéletes társunk lesz!

Borban az igazság – SZÉP őszi programokkal

A jó borok, a derű és vigasságok időszaka köszönt be az ősz során. A hazai turisztikai régiók nagyszerű rendezvényekkel, gasztronómiai és borkínálattal, a szépkártya elfogadóhelyek pedig akciós ajánlatokkal várják a kirándulókat, pihenni vágyókat.

Sokszor használják a SZÉP Kártyát a Balatonon

A nyári szezon nagyon mozgalmasra sikerült a Balaton körül. Köszönhető ez a kiváló nyaralóidőnek, és az egyre tudatosabb SZÉP-Kártya használatnak is. Bár a nyár véget ért, az őszi időszak is rengeteg remek programot tartogat.

Sokan buliznak az OTP SZÉP Kártyákkal

Az OTP SZÉP Kártya már a nyáron felülmúlta a várakozásokat. A fesztiválok és szabadidős programok belépőjegyének vásárlására eddig több mint 124 millió forintot költöttek a kártyabirtokosok.

Rövidesen indul a 2013-as SZIGET Fesztivál

Minden idők egyik leglátványosabb és legszínesebb fesztiváljával készülnek a SZIGET Fesztiválköztársaság szervezői. 2013. augusztus 5-ig elővételben is lehet akár szépkártya szabadidő keretből is jegyet váltani.

Vízzene Fesztivál Tatán, SZÉP Kártyával

Mesés környezetben ad otthont a 20. Víz, Zene, Virág Fesztiválnak Tata. Remek koncertek, sport- és gyermekprogramok várják az egész családot. Belépőjegyet a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is lehet vásárolni.

Rockmaraton idén is a Malomvölgyben

Június végén újra feldübörög a rock a pécsi Malomvölgyben. A Rockmaraton fesztiválon remek zenekarok, jó zenék, finom sörök és szép rocker lányok színesítik a programot. Május végéig bérletakció! Belépő SZÉP Kártyára is váltható!

1
2 3