SZÉP Kártya falusi turizmus

10 találat falusi turizmus címkére
Vadásszon pecséteket, fogyasszon falusi ízeket

Pecsétgyűjtő akciós kampányba kezdett a Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesülete. Fedezzük fel a hamisítatlan hagyományos ízeket, a vidék, a kis falvak hangulatát! Méltán híres elfogadóhelyek a falusi turizmus szolgáltatók között is!

A Csárda Napokon érdemes felfedezni a vidék ízeit

A hagyományokra is hangsúlyt helyező, egyedi hangulatú falusi turizmus népszerűsítése fontos. A Falusi Turizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) fontosnak tartja, hogy a falun levő szállásadók is csatlakozzanak az elfogadóhelyek körébe.

Készüljön a télre a SZÉP Kártya segítségével

Az őszi hónapok két újabb hosszú hétvégével kedveskednek. A plasztikkártya is bevetésre vár, érdemes átböngészni az elfogadóhelyek kínálatát. A szabadidő és rekreációs alszámla segítségével ráerősíthetünk immunrendszerünkre a tél előtt.

Az OTP SZÉP Kártya a Balaton sztárja

Az idei főszezonban a Balaton partján használták legtöbbet az OTP szépkártya szállás alszámláját. A közép-magyarországi régió 12 százalékos értékével szemben a dunántúli, balatoni régióban közel 70 százalékban fizettek a szállás zsebből a kártyabirtokosok.

Egyre szebb a SZÉP Kártya mindenkinek

Az elmúlt egy év alatt, mióta az első plasztikkártya átadásra került, a rendszer érintettjei sok tapasztalatot szereztek a Pihenőkártyával kapcsolatban. A szakma, a munkáltatók és a kártyabirtokosok körében egyaránt népszerűvé vált ez a juttatási forma.

OTP SZÉP Kártyával a falusi turizmusban

A FATOSZ, azaz a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége szerződést kötött a szépkártya első kibocsátójával, az OTP Pénztárszolgáltatóval. A megállapodás célja az, hogy megkönnyítsék a falun lévő magánszállásadók, mint elfogadóhelyek csatlakozását a Pihenőkártya rendszeréhez.

Kulturális kalandozások és ökoturizmus áprilisban

Április az öko- és a falusi turizmus, valamint az aktív kikapcsolódás és természetjárás jegyében zajlik. A kedvezményes csomagok a szépkártya elfogadóhelyek kínálatában is szerepelnek. Az utazási irodák is számos programajánlattal várják országszerte a kirándulókat.

Hosszú hétvégék a SZÉP Kártya jegyében

2012-ben nyolc alkalommal is élhetünk a hosszú hétvégék előnyeivel. Ilyenkor a szállodák, a wellness- és gyógyfürdők és a szálláshelyek – köztük a szépkártya elfogadóhelyek – akciós ajánlatokkal várják a vendégeket. Érdemes átnézni az egyes régiók ajánlatait!

SZÉP fejlődés a wellness és a falusi turizmus terén

A wellness mellett a kistérségi turizmus bizonyos típusai a válság idején is fejlődést mutatnak. A falun levő szálláshelyek növekvő számban csatlakoznak a szépkártya elfogadóhelyek körébe. A pihenőkártya a várakozások szerint legalább olyan népszerű lesz, mint az üdülési csekk volt.

A SZÉP Kártya a falusi turizmus nagy lehetősége

A szépkártya program a falusi turizmus számára is kedvező. Az elfogadóhelyek körében egyre több szálláshely, magánszállás is megtalálható. A Falusi Turizmus Centrum arra buzdítja szállás kiadásból élő tagjait, hogy mielőbb csatlakozzanak a rendszerhez.