SZÉP Kártya előleg

9 találat előleg címkére
Év végén így is felhasználható a 2011-es SZÉP Kártya egyenleg

A SZÉP Kártya egyenleg felhasználása az utalást követő naptári év végig lehetséges. A 2011-ben kapott cafeteria felhasználhatósági határideje 2012. december 31. A tavalyi keretből szilveszteri-újévi kikapcsolódás, de még a jövő évi nyaralás is foglalható.

2011-es SZÉP Kártya egyenlegét így költheti el

A SZÉP Kártya egyenlege az utalást követő naptári év végéig áll a kártyabirtokos rendelkezésére. A 2011-ben kapott cafeteria felhasználási határideje 2012. december 31. A tavalyi keretből szilveszteri-újévi kikapcsolódás, vagy a jövő évi szállás lefoglalása is lehetséges az alábbiak szerint.

Amit az OTP SZÉP Kártya társkártyája nem tud

Az OTP Széchenyi Pihenőkártya mellé a közvetlen családtagoknak társkártya igényelhető. A társkártya tulajdonosát a főkártya-birtokossal megegyező jogosultságok illetik meg. Kivéve pl. a foglaló fizetését az OTP SZÉP Portál esetében.

Menjen biztosra! SZÉP Kártya előlegfizetéshez

A kártyabirtokosok a SZÉP Kártya előlegfizetés opcióját mindhárom kibocsátó banknál használhatják. A szolgáltatás összegének előre történő átutalása (foglalózása) biztosabb hozzájutást eredményez a kért szolgáltatásokhoz, különösen szállás foglalás esetén.

Foglaljon szállást a 2011-ben kapott SZÉP Kártya egyenleggel!

Ön is kapott 2011-ben OTP vagy MKB Széchenyi Pihenőkártyát? Ne hagyja veszni a tavalyi SZÉP Kártya egyenlegét! Foglalja le még idén a SzépKártya 2011-es keretéből a jövő évi pihenéséhez, kikapcsolódásához a legjobb szállást.

Előlegfizetés a K&H SZÉP Kártyával

A K&H SZÉP Kártya tulajdonosok száma elérte a 75 ezret. A K&H Bank új funkcióként bevezette az előlegfizetés lehetőségét, mivel azt szeretné, hogy SZÉP Kártyával rendelkező ügyfelei minél sokrétűbben, még több elfogadóhelyen használhassák pihenőkártyájukat.

Badacsonyi bor és wellness SZÉP Kártyával

Badacsonyban is találhatóak SZÉP Kártya elfogadóhelyek. Ilyen a Hotel Bonvino Wine & Spa wellness szálloda is, ahol a mozgás, az egészség és a bor kedvelőit különleges akciók várják. Az egyedüli aktív és borszálloda az országban.

Az internet is jó opció a SZÉP Kártya használatához

Egy OTP SZÉP Kártya elfogadóhely többféle fizetési módot is alkalmazhat. POS terminál hiányában az internet használatával is lehet a kártyával fizetni. Az internetes kártyaelfogadás segítségével webshop-os vásárlás, szállás foglalás esetén online előleg fizetésére is van mód.

OTP SZÉP Kártya előleg-fizetésre is!

Az OTP SZÉP Kártya egy nagyszerű készpénzkímélő fizetési lehetőség. Használatkor a kártya elfogadó helyek a nekünk nyújtott szolgáltatások díját egyszerűen leemelhetik. A SZÉP Kártya már szálláshely-foglalás előleg céljára is felhasználható.


Notice: Undefined offset: 9 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136