SZÉP Kártya cafeteria

58 találat cafeteria címkére
Lejár a 2013-ban utalt Szépkártya keret

Ön is kapott 2013-ban SzéchenyiKártya egyenlegére feltöltést a munkáltatójától? Ellenőrizze a tranzakcióit, egyenlegét. 2015. május 31-ig még felhasználhatja az alszámláján lévő 2013-as keretet! Ne hagyja elveszni a juttatását!

Lakáscafeteria és SZÉP-Kártya lehet a sláger

A SzépKártya az adójogszabályok változása miatt jelentős sikereket zsebelhet be a cafeteria elemek közül. A szakemberek felhívják a figyelmet a több százezer munkavállalónak segítséget nyújtó lakáscélú hiteltámogatás (lakáscafeteria) lehetőségére is.

Csúcson az OTP SZÉP-Kártya

A szépkártya a 2014-es évben rekordokat döntött. 800 ezer felett van a kártyabirtokosok száma, ami több mint 10 százalékos növekedést jelent egy év alatt. Elmondható, hogy a Széchenyi pihenőkártya lett a legnépszerűbb béren kívüli juttatási forma.

Megint rekordokat döntött az MKB SZÉP-Kártya

Remek évet zártak 2014-ben a kártyakibocsátó bankok. Az MKB Széchenyi Pihenőkártya tulajdonosok száma átlépte a 140 ezret. Országszerte több mint 16.500 szolgáltatónál fizethetnek a plasztikkal a kártyabirtokosok, és a cafeteria elemek közül egyre inkább a szépkártyáé a jövő.

Szépkártyás belföldi vendégekkel pörög a turizmus

A SzépKártya felhasználás idén októberben is nagy lökést adott a belföldi turizmusnak. Tavalyhoz képest 12 százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma az itthon pihenők esetében. Csak októberben több mint 1 milliárd forintos forgalmat regisztráltak a SZÉP Kártyásoknál.

Még mindig a SZÉP Kártya a legnépszerűbb

A Széchenyi Pihenőkártya a kezdetek óta több mint 130 milliárd forintos forgalmat könyvelhet el. A Pihenőkártya ismertsége az aktív munkavállalók körében több mint 90 százalék. A kártya azok körében is népszerű, akik nem kapnak ilyen formában cafeteriát.

Mi lesz veled, SZÉP-Kártya?

A kormány módosítja a béren kívüli juttatások adóterheit 2015-től. A cafeteria elemek, így a szépkártya adózása 2015. január 1-jét követően 35,7%-ról 51,17%-ra emelkedik. Cafeteria, vagy több készpénz?

Aggódnak a szállodák a SZÉP Kártya 2015-ös adózása miatt

Aggódásának adott hangot a Szállodaszövetség az új, 2015. január 1-től életbe lépő adócsomag-tervezet kapcsán. Eszerint jelentősen növekszik a béren kívüli juttatások, így a Széchenyi pihenőkártya adózása is, melynek révén akár munkahelyek is veszélybe kerülhetnek.

A SZÉP Kártya adózása 2015-ben

A Parlamentnek benyújtott adótörvény javaslatban a béren kívüli juttatásoknál növekvő közterhekről olvashatunk. A kedvezményes cafeteria elemek, így a SZÉP Kártya adózása 2015-ben úgy változik, hogy tovább emelkedik a fizetendő egészségügyi hozzájárulás mértéke.

Viszi a prímet a vendéglátás alszámla

Szép eredményeket könyvelhet el az MKB, ugyanis 135 ezer kártyabirtokos 16 ezer szolgáltató elfogadóhelyen tudja felhasználni béren kívüli juttatását. Továbbra is jelentős népszerűséggel bír a vendéglátás alszámla.

1
2 3 4 5 6