SZÉP Kártya cafeteria

31 találat cafeteria címkére
Lakáscafeteria és SZÉP-Kártya lehet a sláger

A SzépKártya az adójogszabályok változása miatt jelentős sikereket zsebelhet be a cafeteria elemek közül. A szakemberek felhívják a figyelmet a több százezer munkavállalónak segítséget nyújtó lakáscélú hiteltámogatás (lakáscafeteria) lehetőségére is.

Újabb remek évet zárt a SZÉP Kártya

A SZÉP-Kártya felhasználása szempontjából a 2013-as esztendő is kiválóan alakult. A kártya belföldi turizmusra gyakorolt jótékony hatását jól mutatják a számadatok. Az is látható, hogy a kártyabirtokosok egyre tudatosabban élnek a lehetőségekkel.

A SZÉP-Kártya felhasználása munkahelyváltás esetén

A munkáltató által adható egyik béren kívüli juttatási forma a SzépKártya. Kibocsátásának általános szabályairól és elfogadásának feltételekről kormányrendeletek születtek, míg az adott munkáltató a juttatás részleteiről a cég cafeteria szabályzata dönt.

Így teljesített a SZÉP Kártya az év első nyolc hónapjában

Az idei nyári adatok jelentős bevétel növekedést mutatnak, a SzépKártya felhasználásban pedig egyre nagyobb tudatosság figyelhető meg. A kártyabirtokosok 2013 nyarán mintegy 26 milliárd forintot költöttek a cafeteria keretből.

Lesznek-e még kedvezőbbek a SZÉP-Kártya közterhei?

A Széchenyi Pihenő Kártya kedvező adózási feltételekkel adható béren kívüli juttatás. A SZÉP Kártya közterhei 2012-ben módosultak. Most felmerült a lehetőség, hogy bizonyos esetekben a juttatás teljesen köztehermentessé váljon.

SZÉP Kártyával teltház a hosszú hétvégén

A hosszú hétvége szinte minden szálláshelyen teltházas forgalmat produkál. A vendégek közül nagyon sokan választják fizetőeszközként a SZÉP Kártya egyenlegüket. A Pihenőkártya népszerűsége nőtt, a kártya rugalmasabbá és átjárhatóbbá vált.

Valódi sikerek a hazai turizmusban a SZÉP Kártyával

Egyértelmű sikereket produkál a hazai turizmusban a SZÉP-Kártya. Valódi húzóerővé vált. A számadatok azt mutatják, hogy növekedés tapasztalható a belföldi vendégéjszakák, a vendégek számában, és a bevételek is emelkedtek.

Közkedvelt juttatás a SZÉP Kártya 2013-ban

Az Erzsébet utalvány mögött a SZÉP-Kártya a második a béren kívüli juttatások népszerűségi listáján. A munkavállalók 70 százaléka részesül valamilyen cafeteria juttatásban. Pihenőkártyát minden negyedik munkavállalónak biztosít a munkáltatója.

Kutatási eredmények beszélnek a Pihenőkártya népszerűségéről

A különböző cafeteria elemek közül a SZÉP-Kártya népszerűsége fokozatosan erősödik. A juttatást biztosító munkáltatók közül egyre többen választják ezt a lehetőséget. A plasztik a statisztikák szerint az építőiparban a leggyakoribb.

Továbbra is népszerű cafeteria a SZÉP Kártya

Őrzi vezető helyét a cafeteria elemek között a szépkártya 2013-ban is. A Pihenőkártya-program, valamint a belföldi szálláshelyek további népszerűségét erősítheti a Magyar Turizmus Zrt. legújabb, nyereményjátékkal egybekötött kampánya.

1
2 3 4