SZÉP Kártya belépőjegy

42 találat belépőjegy címkére
Állatkerti éjszakák tavasztól őszig

Az éjszakai kalandokat kedvelő látogatókat ismét várja tavasztól őszig a Fővárosi Állat- és Növénykert. A különleges kiránduláshoz a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is megvásárolható a belépőjegy, akár az egész családnak.

2014-ben is lesz Budapesti Tavaszi Fesztivál

Idén 34. alkalommal rendezik meg a nemzetközileg is elismert Budapesti Tavaszi Fesztivált. 2014. március 21-április 6. között sokféle műfaj hazai és külföldi képviselői szórakoztatják az érdeklődőket. Belépőjegyek a SZÉP Kártya szabadidő keretből is vásárolhatóak.

Díjnyertes fesztiválokon bulizhatunk idén is

Az európai fesztiválok között már előkelő helyezést ért el a nagy múltú SZIGET és a Balaton Sound is. A legújabb díjnyertes magyar fesztivál a B.my.Lake. A hazai könnyűzenei rendezvényekre belépő a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is vásárolható.

Hölgyek a középpontban a Lukács Fürdőben

Hagyományteremtő szándékkal Női napot tart a Szent Lukács Gyógyfürdő 2013. november 22-én. A fürdő kedvezményes és térítésmentes szolgáltatásokkal várja ezen a napon a hölgyeket. Fürdőbelépő a SZÉP Kártya mindhárom alszámlájáról váltható!

SZÉP őszi programok a Múzeumokban

Az őszi, gyakran egyre kedvezőtlenebbé váló időjárás rányomja bélyegét a hangulatunkra. Szerencsére remek programokkal tehetjük szebbé ezt az időszakot. Orchidea kiállításra és adventi vásárra invitálnak a fővárosi múzeumok. Belépő a SZÉP Kártya keretből váltható.

Ne higgy a szemednek – illúzió a hetediken

Egyedülálló mágikus show érkezik Budapestre 2013. november 22-24. között a The Illusionists révén. A világ hét legjobb illuzionistájának nagyszabású műsorára a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is lehet belépőjegyet vásárolni. Szemfényvesztés és varázslat felsőfokon!

A fürdőkultúra népszerűsítését segíti a SZÉP-Kártya

Október második hétvégéjén kerül sor a Magyar Fürdőkultúra Napja című rendezvényre, melyet a Magyar Fürdőszövetség koordinál. A fürdőkbe szóló belépőjegyeket mindhárom SZÉP Kártya alszámla keretéből meg lehet vásárolni.

Utolsó menet a Vidámparkban, akár Szép Kártyával

A 175 éves Vidámpark, Budapest egyik kultikus szórakoztató létesítménye 2013. október 1-jétől bezár. Érdemes kihasználni a lehetőséget, és egy utolsó menetre betérni a legendás játékokhoz. A belépőt mindhárom SZÉP-Kártya szabadidő alszámlára meg lehet váltani.

Gőzmozdonyok versenyére SZÉP Kártya szabadidő keretből

Gőzösök, korhű ruhákba öltözött kisasszonyok és izgalmas versenyek várják a látogatókat a XIII. Közép-Európai Gőzmozdony Grand Prix rendezvényén. A programnak a Magyar Vasúttörténeti Park ad otthont, belépő a SZÉP Kártya szabadidő keretből is vásárolható.

Állatkertek éjszakája augusztusban, akár SZÉP Kártyával

Második alkalommal kerül megrendezésre az ÉjszakáZOO, vagyis az Állatkertek Éjszakája. 2013. augusztus 30-án országszerte 12 állatkert várja hosszabbított nyitva tartással a látogatókat. A legtöbb állatkert a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is szerepel.

1
2 3 4 5