SZÉP Kártya belépőjegy

24 találat belépőjegy címkére
2020-ban is lesz Budapesti Tavaszi Fesztivál

Idén 40. alkalommal rendezik meg a nemzetközileg is elismert Budapesti Tavaszi Fesztivált. 2020. április 3-19. között sokféle műfaj hazai és külföldi képviselői szórakoztatják az érdeklődőket. Belépőjegyek a SZÉP Kártya szabadidő keretből is vásárolhatóak.

Díjnyertes fesztiválokon bulizhatunk idén is

Az európai fesztiválok között már előkelő helyezést ért el a nagy múltú SZIGET és a Balaton Sound is. A legújabb díjnyertes magyar fesztivál a B.my.Lake. A hazai könnyűzenei rendezvényekre belépő a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is vásárolható.

Hölgyek a középpontban a Lukács Fürdőben

Hagyományteremtő szándékkal Női napot tart a Szent Lukács Gyógyfürdő 2013. november 22-én. A fürdő kedvezményes és térítésmentes szolgáltatásokkal várja ezen a napon a hölgyeket. Fürdőbelépő a SZÉP Kártya mindhárom alszámlájáról váltható!

SZÉP őszi programok a Múzeumokban

Az őszi, gyakran egyre kedvezőtlenebbé váló időjárás rányomja bélyegét a hangulatunkra. Szerencsére remek programokkal tehetjük szebbé ezt az időszakot. Orchidea kiállításra és adventi vásárra invitálnak a fővárosi múzeumok. Belépő a SZÉP Kártya keretből váltható.

A fürdőkultúra népszerűsítését segíti a SZÉP-Kártya

Október második hétvégéjén kerül sor a Magyar Fürdőkultúra Napja című rendezvényre, melyet a Magyar Fürdőszövetség koordinál. A fürdőkbe szóló belépőjegyeket mindhárom SZÉP Kártya alszámla keretéből meg lehet vásárolni.

Utolsó menet a Vidámparkban, akár Szép Kártyával

A 175 éves Vidámpark, Budapest egyik kultikus szórakoztató létesítménye 2013. október 1-jétől bezár. Érdemes kihasználni a lehetőséget, és egy utolsó menetre betérni a legendás játékokhoz. A belépőt mindhárom SZÉP-Kártya szabadidő alszámlára meg lehet váltani.

Állatkertek éjszakája augusztusban, akár SZÉP Kártyával

Második alkalommal kerül megrendezésre az ÉjszakáZOO, vagyis az Állatkertek Éjszakája. 2013. augusztus 30-án országszerte 12 állatkert várja hosszabbított nyitva tartással a látogatókat. A legtöbb állatkert a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is szerepel.

Rockmaraton idén is a Malomvölgyben

Július elején újra feldübörög a rock a pécsi Malomvölgyben. A Rockmaraton fesztiválon remek zenekarok, jó zenék, finom sörök és szép rocker lányok színesítik a programot. Belépő SZÉP Kártyára is váltható!

Újdonságok Győrben, nem csak turistáknak

Győr városának turisztikai kínálata megújult. Az újdonságokat a turisták, a városba látogatók mellett a helyieknek is érdemes felfedezni. Városszerte sok helyen lehet találkozni a SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatásaival.

Csülökre sört – irány Békéscsaba

Békéscsaba ad otthont a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé ízletes rendezvényének. 2013. június 13-tól 16-ig a gasztronómia mellett koncertekkel, színházi előadásokkal, sportprogramokkal várják a vendégeket. SZÉP Kártyát mindenki vigyen magával!

1
2 3