SZÉP Kártya 2013

11 találat 2013 címkére
Újabb remek évet zárt a SZÉP Kártya

A SZÉP-Kártya felhasználása szempontjából a 2013-as esztendő is kiválóan alakult. A kártya belföldi turizmusra gyakorolt jótékony hatását jól mutatják a számadatok. Az is látható, hogy a kártyabirtokosok egyre tudatosabban élnek a lehetőségekkel.

Közkedvelt juttatás a SZÉP Kártya 2013-ban

Az Erzsébet utalvány mögött a SZÉP-Kártya a második a béren kívüli juttatások népszerűségi listáján. A munkavállalók 70 százaléka részesül valamilyen cafeteria juttatásban. Pihenőkártyát minden negyedik munkavállalónak biztosít a munkáltatója.

Továbbra is népszerű cafeteria a SZÉP Kártya

Őrzi vezető helyét a cafeteria elemek között a szépkártya 2013-ban is. A Pihenőkártya-program, valamint a belföldi szálláshelyek további népszerűségét erősítheti a Magyar Turizmus Zrt. legújabb, nyereményjátékkal egybekötött kampánya.

2013. február mérlege a SZÉP Kártya szemszögéből

A Nemzetgazdasági Minisztérium ismertette a SZÉP Kártya működésével kapcsolatos, 2013. február végi számadatokat. Ebből kiderül, hogy már több mint 800 ezer darab plasztik van forgalomban. A zsebek közt a népszerűséget tekintve a vendéglátás alszámla továbbra is verhetetlen.

Autókölcsönzés SZÉP Kártya szabadidő keretből?

Sokféle szolgáltatási kört lefed a szabadidő alszámla, a sportszer-kölcsönzést is, de a SZÉP Kártya autókölcsönzéshez nem használható. A fürdők folyamatosan szorgalmazzák, hogy legyen lehetőség a zsebek közötti átjárhatóságra is.

OTP SZÉP Kártya, a nyerő lehetőség

Az OTP Pénztárszolgáltató a Széchenyi Pihenő Kártya tulajdonosok számára 2013. március 31-ig tartó nyereményjátékot hirdetett. Regisztrálja Ön is OTP SZÉP Kártyáját a bank SzépKártya-portálján, és vegyen részt a 3 sorsoláson!

A SZÉP Kártya 2013-ban is tovább menetel

A Széchenyi Pihenő Kártya a 2013-as évet változásokkal kezdi. Új szereplő (Tempo) megjelenése várható a kibocsátók piacán, kismértékben növekvő járulékteher és egyre bővülő szolgáltatási körök várják a SzépKártya birtokosokat az új évben.

Így zárta 2012-t a SZÉP Kártya

A SZÉP-Kártya 2012. év végi statisztikai adatai folyamatos és egyenletes emelkedő tendenciát mutatnak. Jelenleg közel 40 ezer szolgáltatónál lehet használni. 2013-ban tovább gyarapodik a szolgáltatók, munkáltatók, kártyabirtokosok és a kártyakibocsátók száma is!

Hosszabbítás a SZÉP Kártya felhasználásában!

Módosult a SzépKártya kormányrendelet. A cafeteria juttatás az utalást követő második naptári év május 31-ig áll a kártyabirtokos rendelkezésére. A Szép Kártya egyenleg érvényessége – a módosításnak köszönhetően – közel fél évvel hosszabb lett, így az első utalások csak 2013-ban járnak le.

SZÉP Kártya: 2013-ban jár le a 2011-es keret

A SZÉP Kártya jogszabály legújabb módosítása több időt ad a plasztikkártyán található egyenleg elköltésére. A 2011-ben utalt cafeteria juttatás érvényessége, lejárata 2013. május 31-ig meghosszabbításra került. További jó hír, hogy az új határidőig fel nem használt összeg nem veszik el, hanem a kibocsátó visszautalja a munkáltatónak.

1
2