SZÉP Kártya Erzsébet-utalvány

6 találat Erzsébet-utalvány címkére
Közkedvelt juttatás a SZÉP Kártya 2013-ban

Az Erzsébet utalvány mögött a SZÉP-Kártya a második a béren kívüli juttatások népszerűségi listáján. A munkavállalók 70 százaléka részesül valamilyen cafeteria juttatásban. Pihenőkártyát minden negyedik munkavállalónak biztosít a munkáltatója.

A SZÉP Kártya és az Erzsébet utalvány eredményei szeptemberig

Több mint 32 ezer SZÉP Kártya elfogadóhely, és több mint 22 ezer, az Erzsébet utalvány fogadására kész szolgáltató várja a munkavállalókat országszerte. A két legnépszerűbb cafeteria elemmel egyre több helyen fizethetünk.

A SZÉP Kártya legyőzte a francia utalványokat?

A SZÉP Kártya és az Erzsébet utalvány szép lassan legyőzi a korábbi utalványokat. A vendéglátás alszámla és a szabadidő zseb egyre inkább átveszi a cafeteria rendszerben az utalványok szerepét.

A SZÉP Kártya vezeti a listát

A béren kívüli juttatások népszerűségi listáján az első helyen a SZÉP Kártya áll. A c1 cafeteria által készített elemzés szerint a Pihenőkártya mellett az egészségpénztári juttatások és a helyi utazási támogatás, valamint az Erzsébet utalvány is igen népszerű.

SZÉP Kártya a vendéglátás szolgálatában

A Széchenyi Pihenő Kártya = Szép kártya VENDÉGLÁTÁS alszámlájára 2012-ben évi 150.000 Ft tölthető, melynek elfogadásában az étkezési szolgáltatást nyújtó elfogadóhelyek (pl. az éttermek, pizzériák) érdekeltek elsősorban, de tudni kell, hogy szállás is fizethető vele.

A SZÉP Kártya 2012. cafeteria zászlóshajója

A Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya) a párhuzamosan futó kampányoknak köszönhetően egyre ismertebbé válik, társadalmi elfogadottsága is jó úton halad. Ez még tovább fogja generálni az elfogadóhelyek számának eddig is intenzív növekedését.


Notice: Undefined offset: 6 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 7 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 8 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136

Notice: Undefined offset: 9 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136