SZÉP Kártya egyenleg

19 találat egyenleg címkére
A SZÉP Kártya feltöltése

A cafeteria összegének átutalása, azaz a SZÉP Kártya feltöltése adott összeghatárig a munkáltató számára kedvező adózás mellett történik. Az egyenleg feltöltése, a pihenőkártya díja és használata a munkavállalónak nem kerül pénzébe.

OTP SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

OTP SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés során a kártyatulajdonosok két opció közül választhatnak. Az otpszepkartya.hu oldalon online felületen, illetve telefonon a SZÉP Vonalon egy automata segítségével ismerhetik meg az egyenleget. Emellett terminál használatakor a fizetés során kinyomtatott bizonylatról is tájékozódhatnak az egyenlegről.

MKB SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

Az MKB SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés menete webes, online felületen, telefonon, valamint a banki terminál által nyomtatott bizonylat segítségével történhet. SzépKártya birtokosként célszerű az aktuális cafeteria keretünk egyenlegét rendszeresen ellenőrizni.

Foglaljon szállást a 2011-ben kapott SZÉP Kártya egyenleggel!

Ön is kapott 2011-ben OTP vagy MKB Széchenyi Pihenőkártyát? Ne hagyja veszni a tavalyi SZÉP Kártya egyenlegét! Foglalja le még idén a SzépKártya 2011-es keretéből a jövő évi pihenéséhez, kikapcsolódásához a legjobb szállást.

Amit a SZÉP Kártya érvényesség kapcsán tudni kell

Meddig érvényes a Széchenyi Pihenőkártya? Meddig használható fel a rajta lévő egyenleg? Mit kell tudni a Szépkártya társkártya érvényességéről? Írásunkban röviden megválaszoljuk a feltett kérdéseket.

SZÉP Kártya a családban – Társkártya igénylése

A SZÉP Kártya esetén a főkártyával megegyező jogosultságot élvező társkártyát igényelhet a kártya tulajdonosa. Meghatározott családtagok számára kérhető névre szóló utalványkártyát mindhárom bank – OTP, MKB, K&H – kibocsát. Az MKB-nál a társkártya idén díjmentes!

Szállás fizetése SZÉP Kártyával

A SZÉP Kártyára érkező juttatásunkat szállás, szabadidős tevékenységek, valamint vendéglátás költségeinek térítésére használhatjuk. A szálláshely díjának rendezésére közvetlenül a szolgáltatónál történő fizetés esetén bármelyik alszámlát használhatjuk. Utazási iroda által kínált üdülési csomagok és szállások esetén csak a szállás alszámla keretéből fizethetünk.

K&H SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

Az egyenleg lekérdezése során a K&H SZÉP Kártya birtokosa igénybe veheti az online egyenleg-lekérdezés és a telefonos egyenleg információ lehetőségét, de a kártyahasználatot követően a banki terminál által kinyomtatott bizonylat is tartalmazza a még rendelkezésünkre álló összeget.

SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés és aktiválás

A három kibocsátó banknál a SZÉP Kártya egyenleg lekérdezése hasonló módon történik. A SZÉP Kártya aktiválás folyamata során azonban eltérő gyakorlatot használ az OTP, a K&H és az MKB. Alábbi írásunk rövid összefoglalót ad utalványkártyája egyenlegéről és aktiválásának menetéről.


Notice: Undefined offset: 19 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/cimke.php on line 136
1
2