OTP SZÉP Kártya

73 találat OTP SZÉP Kártya címkére
Megoldódik a SZÉP Kártya kereszt elfogadása

Várhatóan 2012. április 15-től megoldódik a SZÉP Kártya kibocsátók közötti kereszt elfogadás. A K&H-nál március 1. óta mindhárom bank kártyája használható, az OTP április 15-re ígérte a kártya elfogadás biztosítását. Az MKB is folytatja a nyitást.

Színházak Éjszakája – egy SZÉP program Budapesten

Idén március 31-én rendezik meg a Színházak Éjszakája című programot. 13 budapesti színház várja rendhagyó interaktív programokkal a vendégeket. A színházak között SZÉP Kártya elfogadóhelyek is vannak. A program kizárólag karszalaggal látogatható.

A Győri Nemzeti Színház is SZÉP Kártya elfogadóhely lesz

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között egyre több színház is megtalálható. A Győri Nemzeti Színház is csatlakozik a rendszerhez. MKB és OTP SZÉP Kártyával hamarosan Győrben is vásárolható színházjegy. Ez a szabadidő, rekreáció alszámla keretéből fizethető.

Fürdők Éjszakája SZÉP Kártyával

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Fürdők Éjszakája Budapest öt neves gyógyfürdőjében, ahol programokkal és jó zenékkel várják a vendégeket. A gyógy- és termálfürdők OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek, így használható a szabadidő alszámla kerete.

A SZÉP Kártya a falusi turizmus nagy lehetősége

A szépkártya program a falusi turizmus számára is kedvező. Az elfogadóhelyek körében egyre több szálláshely, magánszállás is megtalálható. A Falusi Turizmus Centrum arra buzdítja szállás kiadásból élő tagjait, hogy mielőbb csatlakozzanak a rendszerhez.

SZÉP Kártya terminál – a K&H már meglépte!

A K&H SZÉP Kártya terminál már több mint 9000 munkáltató 250 ezer munkavállalója számára használható. A K&H joggal várja ugyanezt a lépést az OTP és az MKB részéről. A szép kártya elfogadóhelyek száma időközben átlépte a 11 ezret.

Az internet is jó opció a SZÉP Kártya használatához

Egy OTP SZÉP Kártya elfogadóhely többféle fizetési módot is alkalmazhat. POS terminál hiányában az internet használatával is lehet a kártyával fizetni. Az internetes kártyaelfogadás segítségével webshop-os vásárlás, szállás foglalás esetén online előleg fizetésére is van mód.

OTP SZÉP Kártya előleg-fizetésre is!

Az OTP SZÉP Kártya egy nagyszerű készpénzkímélő fizetési lehetőség. Használatkor a kártya elfogadó helyek a nekünk nyújtott szolgáltatások díját egyszerűen leemelhetik. A SZÉP Kártya már szálláshely-foglalás előleg céljára is felhasználható.

Szalad az OTP SZÉP Kártya szekere

Az OTP Széchenyi Pihenőkártya lendülete töretlen. Átlépte az ötezret a szerződött elfogadóhelyek száma, valamint már közel 130 ezer szépkártya is gazdára talált. A számok önmagukért beszélnek. Kifejezetten sikeres a vendéglátás, meleg étkezés alszámla.

SZÉP Kártya terminál – Mindenki egyért, egy mindenkiért

Széchenyi Kártyát az OTP, a K&H és az MKB bocsát ki jelenleg. A siker érdekében máris az együttműködésen dolgoznak. Azt szeretnék elérni, hogy mindhármuk pihenőkártyáját bármelyikük termináljain egyaránt lehessen használni az elfogadó helyeken. Intenzív a felhasználási igény meleg étel céljára.

1 2 3 4 5 6
7
8