OTP SZÉP Kártya

73 találat OTP SZÉP Kártya címkére
A SZÉP Kártya igazán népszerű

A SZÉP Kártya egyre nagyobb ismertségnek és népszerűségnek örvend. Egy reprezentatív felmérésből kiderült, hogy a cafeteria elemek között, az Erzsébet utalvány után ez a második legnépszerűbb juttatás. A SZÉP Kártya kibocsátó bankok (OTP, MKB, K&H) április közepétől a kereszt elfogadás problémáját is kiküszöbölték.

Tovább dübörög az OTP SZÉP Kártya

Az OTP SZÉP Kártya egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Több mint kilencezer helyen, húszezer felhasználási lehetőséget biztosítanak a SZÉP Kártya elfogadóhelyek a „kártyásoknak”. Az MKB és K&H bankkal történt megegyezésnek köszönhetően a terminálok már elfogadják egymás kártyáit.

OTP SZÉP Kártya aktiválás

Az OTP SZÉP Kártya aktiválása a SZÉP Vonalon (egy normál tarifás telefonszámon) történik. Mivel az első használat előtt aktiválni kell a kártyát, célszerű az átvételt követően mielőbb megtenni, hogy az elfogadóhelyek már gond nélkül leemelhessék az összeget. Szép kártya online aktiválás az OTP esetében nem lehetséges.

Az OTP már nyolcezer SZÉP Kártya elfogadóhelyet gyűjtött

Az OTP SZÉP Kártya népszerűsége töretlen. Már több mint 8000 az elfogadóhelyek száma, ami közel húszezer féle felhasználási lehetőséggel várja a kártyabirtokosokat az egész országban. Szállás, vendéglátás és szabadidő könnyedén, SZÉP Kártyával!

Étterem extra fogással, SZÉP Kártyával

Rendhagyó vacsorán vehet részt az, aki a Városmajor Garden Étterem Színház, vagy a Fehér Páva Étterem különleges alkalmát választja. A sok ízletes fogás és a kultúra a testet és a szellemet egyaránt táplálja. Mindez szépkártya használatával is elérhető.

Barátságos szállodákról szavaztak a vendégek

„Az Év Legbarátságosabb Szállodája” elnevezésű verseny második alkalommal került megrendezésre. A szállodák két kategóriában indultak a díjakért. A vendégek a figyelmesség és a barátságos kiszolgálás alapján választottak. A dobogósok mindegyike a SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé tartozik.

SZÉP Kártya aktiválás

A Széchenyi Pihenő Kártya bankkártya módjára használható elektronikus utalvány. A SZÉP Kártyát első használata előtt aktiválni kell. Az aktiválás menete a kártyakibocsátó pénzintézeteknél telefonon és/vagy internetes felületen történhet az alábbiak szerint.

Ingyenes wifi a Danubius szállodák vendégeinek

A Danubius Hotels vendégei számára 2012. április 1-jétől korlátlan vezeték nélkül internet szolgáltatás vehető igénybe a szállodák közösségi helyein. A szállás szolgáltatással nevet szerzett szállodalánc az elsők között lett OTP SZÉP Kártya elfogadóhely.

Negyedmillió OTP SZÉP Kártya került átadásra

Már több mint 7000 elfogadóhely biztosít a 250 ezer kártyatulajdonosnak lehetőséget az OTP SZÉP kártya használatára. A három alszámla több mint 17 ezer felhasználási lehetőséget jelent szálláshely, szabadidő, vendéglátás és a meleg étkezés szolgáltatási körben.

Auchan grillételek és pizzák a SZÉP Kártya keretére

2012. március 9-től a szépkártya vendéglátás alszámla keretére is lehet fogyasztani az Auchan áruházlánc külön kasszás grillpultjaiban. Ha a nagybevásárlás közben megéhezik, a pihenőkártya használatával rendezheti a melegétel fogyasztást az áruházi grillpultban.

1 2 3 4 5
6
7 8