OTP SZÉP Kártya

73 találat OTP SZÉP Kártya címkére
Nagy iramban nő az OTP SZÉP Kártya rendszere

Hatalmas lépésekkel bővül az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek és a kártyabirtokosok száma. Már közel 24 ezer féle felhasználási lehetőség várja a több mint 450 ezer OTP Széchenyi Pihenő Kártya tulajdonost országszerte.

Sokan választották május végéig a SZÉP Kártyát

A SzépKártya népszerűségét mutató számadatok meggyőzőek. A menet közben felmerülő problémák ellenére – melyek megoldásán a szakemberek folyamatosan dolgoznak – a kártyahasználat egyre nagyobb számban tapasztalható az országszerte több mint 21 ezer SZÉP Kártya elfogadóhelyen.

Vezet a vendéglátás alszámla

Idén a szépkártya lett a legnépszerűbb béren kívüli juttatási forma. A pihenőkártya három alszámlája közül jelenleg a vendéglátás alszámla keretét használják a kártyabirtokosok. A kártyakibocsátó bankok szerint a turisztikai szezon indulásával felzárkózhat a szállás és a szabadidő alszámla is.

A Szegedi Belvárosi Moziban a SZÉPkártya elfogadása

Áprilisban csatlakozott az OTP és MKB SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe a Szegedi Belvárosi Mozi. Azonban a kezdeti információk pontosításra szorulnak. Mozijegy nem váltható a Pihenőkártya szabadidő keretének terhére.

Kultikus szálloda SZÉP Kártyával

A szegedi négy csillagos Szent János Hotel az OTP és K&H Szépkártya elfogadóhelyek között szerepel. A vendégek csodás környezetben, a nyüzsgő belvárostól pár száz méterre pihenhetnek a Tisza-parti városban. A szálloda étterme főként az indiai ételekre specializálódott.

Módosítások előtt a SZÉP Kártya rendelet

Folyamatban van a SZÉP Kártya rendszerét szabályozó kormányrendelet módosítása. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter elmondta, hogy az eddigi tapasztalatok és a beérkezett módosító javaslatok között lehetőségként merült fel az idegenforgalmi adó SZÉP Kártyáról történő fizetése is.

SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

A kártyatulajdonosok által a SZÉP Kártya egyenlege telefonos és internetes felületen egyaránt lekérdezhető. A kártya aktuális egyenlege POS terminálon történő fizetés után, a kinyomtatásra kerülő bizonylaton is szerepel.

Szegedi programok SZÉP Kártyával

Sokan élnek a lehetőséggel, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira a SZÉP Kártya szabadidő keretéből vásároljanak belépőjegyet. Szegeden már a Belvárosi Mozi is megtalálható az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek között.

Változott az OTP SZÉP Vonal száma

Az OTP Pihenő Kártya telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége megváltozott. A SZÉP Vonal a korábbi (06-1) 3-666-222 helyett 2012. április 24-től a (06-1) 429-7400 / 2 telefonszámon érhető el. Az OTP SZÉP Kártya aktiválása az új telefonszámon valósítható meg.

Kalandpark vár a makói Maros-parton!

A Maros Kalandpark kiváló szabadidős program a Makó városába látogató vendégek számára. A Szeged közeli település másik turistacsalogató célpontja, a Makói Hagymatikum Fürdő az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható.

1 2 3 4
5
6 7 8