OTP SZÉP Kártya

73 találat OTP SZÉP Kártya címkére
Az OTP SZÉP Kártya a Balaton sztárja

Az idei főszezonban a Balaton partján használták legtöbbet az OTP szépkártya szállás alszámláját. A közép-magyarországi régió 12 százalékos értékével szemben a dunántúli, balatoni régióban közel 70 százalékban fizettek a szállás zsebből a kártyabirtokosok.

Az OTP SZÉP Kártya és a Magyar Turizmus Kártya összefogása

Az OTP SZÉP Kártya tulajdonosok újabb nagyszerű lehetőségekkel gazdagodnak. Az OTP Pénztárszolgáltató ugyanis megállapodást kötött a Magyar Turizmus Kártya kibocsátójával. A Hungary Card állandó és alkalomszerű kedvezményeket is biztosít.

Már majdnem 50 milliárd a SZÉP Kártyákon

A SZÉP Kártya program keretében 2012. július végéig majdnem 50 milliárd forint került átutalásra – áll a Nemzetgazdasági Minisztérium tájékoztatójában. Több mint 17 ezer szerződött munkáltató biztosítja a béren kívüli juttatást Pihenőkártya formájában a dolgozói részére.

SZÉP Kártyával nem gond a termálfürdőzés

A leglátogatottabb fürdőhelyek mindegyike a SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe tartozik. A belépőjegyek egyre nagyobb hányadát fizetik a Pihenőkártya szabadidő alszámlájáról. A termál- és gyógyfürdők többsége mindhárom kibocsátó bankkal (MKB, OTP, K&H) már szerződést kötött.

Három bank, hétszázezer SZÉP Kártya

Egyre nagyobb számban és egyre többet használjuk a SZÉP Kártya alszámláit. A három kártyakibocsátó pénzintézet (OTP, MKB, K&H) országszerte több tízezer Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhellyel és több százezer kártyabirtokossal büszkélkedhet.

OTP SZÉP Kártyával a falusi turizmusban

A FATOSZ, azaz a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége szerződést kötött a szépkártya első kibocsátójával, az OTP Pénztárszolgáltatóval. A megállapodás célja az, hogy megkönnyítsék a falun lévő magánszállásadók, mint elfogadóhelyek csatlakozását a Pihenőkártya rendszeréhez.

Hatalmas érdeklődés az OTP SZÉP Kártya irányában

A SZÉP-Kártya iránti érdeklődés a szakemberek számára meglepő mértékben megnövekedett. Jelenleg is több százezer OTP SZÉP Kártya birtokos szeretné országszerte még több helyen használni. Érdemes azonban még a nyaralás előtt tájékozódni az elfogadóhelyen az utalványkártya használatával kapcsolatban.

A Tesco grillpultok is SZÉP Kártya elfogadóhelyek

A szépkártya vendéglátás alszámla terhére a Tesco grillpultjaiban is lehet meleg ételt (és persze italt is) vásárolni 2012. június 11-től. Az áruházlánc weboldalán fellelhető hír szerint mindhárom kibocsátó bankkal – OTP, MKB, K&H – leszerződött a Tesco Széchenyi Pihenőkártya elfogadás céljából.

Több bank terminálja is elfogadja a SZÉP Kártyát

Az MKB SzépKártya után már az OTP SZÉP Kártya is használható a Takarékbank és az UniCredit eladáshelyi (POS) termináljain. A pihenő kártyát kibocsátó bankok – így a K&H is – folyamatosan dolgoznak a keresztelfogadás, a kártyák kölcsönös elfogadásának megoldásán.

Kutyája Önnel nyaralhat Bükfürdőn

A kutyabarátok számára kedvező hírrel szolgál Bükfürdő. A városban található szálláshelyek és éttermek között több olyan hely is akad, ahol lehetővé teszik, hogy a nyaralás ideje alatt kutyája Önnel lehessen. Ne hagyja otthon házi kedvencét és Széchenyi Kártyáját!

1 2 3
4
5 6 7 8