OTP SZÉP Kártya

73 találat OTP SZÉP Kártya címkére
Tájékoztató az OTP SZÉP Kártya programról

Az OTP volt az első SZÉP Kártya kibocsátó. Az elmúlt időszakban közel 600 ezerre nőtt a kártyabirtokosok száma. Az új partnerek számára készítette el legfrissebb tájékoztató anyagát az OTP Pénztárszolgáltató a SzépKártyával kapcsolatban.

Stabilan őrzi piacvezető helyét az OTP SZÉP Kártya

A jelenlegi három kibocsátó közül az OTP Pénztárszolgáltató által kibocsátott SZÉP Kártya piacvezető pozíciója stabil lábakon áll. A pénzintézet vezetése igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy jelenlegi helyzetét a jövőben is megőrizze.

Férjhez mentem, mit tegyek a SZÉP Kártyámmal?

A Széchenyi pihenőkártya igénylés benyújtásakor szükség van a dolgozó, illetve a leendő társkártya tulajdonos családtag személyes adatainak megadására. Előfordul, hogy adatainkban – akár lakcím, akár házasság során a nevünk – változás következik be. Írásunk ilyen esetekre nyújt segítséget.

A SZÉP Kártya forgalma 2012. január-október között

2012-ben kedvezően alakult a SZÉP Kártya forgalom. Ez részben az idei nagyszámú hosszú hétvégének volt köszönhető, amikor is jelentős bevételt realizáltak a wellness szállodák. Másrészt a Pihenőkártyákra feltöltött tízmilliárdokból már érdemben is lehetett költeni a legkülönfélébb elfogadóhelyeken.

Amit az OTP SZÉP Kártya társkártyája nem tud

Az OTP Széchenyi Pihenőkártya mellé a közvetlen családtagoknak társkártya igényelhető. A társkártya tulajdonosát a főkártya-birtokossal megegyező jogosultságok illetik meg. Kivéve pl. a foglaló fizetését az OTP SZÉP Portál esetében.

OTP SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

OTP SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés során a kártyatulajdonosok két opció közül választhatnak. Az otpszepkartya.hu oldalon online felületen, illetve telefonon a SZÉP Vonalon egy automata segítségével ismerhetik meg az egyenleget. Emellett terminál használatakor a fizetés során kinyomtatott bizonylatról is tájékozódhatnak az egyenlegről.

Itt a 2011-es SZÉP Kártya lejárati ideje

A Széchenyi Kártyákon lévő összeg lejárati ideje a második naptári év májusának utolsó napja. A 2011-es szépkártya lejárati ideje így 2013. május 31. A 2011-es keretet kizárólag szálláshely szolgáltatásra lehet felhasználni.

OTP SZÉP Kártya telekód megváltoztatása

Az OTP SZÉP Kártya telekód telefonon keresztül (SZÉP Vonalon) változtatható meg. A kártyához tartozó, alapértelmezés szerinti biztonsági kód a kártya számának utolsó három számjegye. A biztonság érdekében javasolt a kártya aktiválását követően a TeleKód megváltoztatása.

Mérföldkő az OTP SZÉP Kártya életében

Újabb jelentős állomáshoz érkezett az OTP SZÉP Kártya programja. Az elmúlt napokban az átadott kártyák száma átlépte a félmilliót. A rendszer sikerét az is mutatja, hogy megjelentek az első, okostelefonra készült alkalmazások is.

Hamarosan lejár a 2011-es SZÉP Kártya keret

A rendelet szerint a Széchenyi pihenőkártya alszámláira utalható keretösszeg a következő naptári év végéig használható fel. A 2011-ben kapott juttatás emiatt 2012. december 31-én lejár! Fontos tudni, hogy a 2011-ben a kártyára érkezett összeget csak szállás szolgáltatásra lehet költeni.

1 2
3
4 5 6 7 8