MKB SZÉP Kártya

30 találat MKB SZÉP Kártya címkére
Módosítások előtt a SZÉP Kártya rendelet

Folyamatban van a SZÉP Kártya rendszerét szabályozó kormányrendelet módosítása. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter elmondta, hogy az eddigi tapasztalatok és a beérkezett módosító javaslatok között lehetőségként merült fel az idegenforgalmi adó SZÉP Kártyáról történő fizetése is.

SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

A kártyatulajdonosok által a SZÉP Kártya egyenlege telefonos és internetes felületen egyaránt lekérdezhető. A kártya aktuális egyenlege POS terminálon történő fizetés után, a kinyomtatásra kerülő bizonylaton is szerepel.

MKB SZÉP Kártya aktiválás

Az MKB SZÉP Kártya tulajdonosok részére a kártya aktiválása telefonon, a Kártyaközponton keresztül, illetve internetes felületen, a honlap Kártyaaktiválás és Egyenleglekérdezés menüpontja segítségével történhet.

Barátságos szállodákról szavaztak a vendégek

„Az Év Legbarátságosabb Szállodája” elnevezésű verseny második alkalommal került megrendezésre. A szállodák két kategóriában indultak a díjakért. A vendégek a figyelmesség és a barátságos kiszolgálás alapján választottak. A dobogósok mindegyike a SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé tartozik.

SZÉP Kártya aktiválás

A Széchenyi Pihenő Kártya bankkártya módjára használható elektronikus utalvány. A SZÉP Kártyát első használata előtt aktiválni kell. Az aktiválás menete a kártyakibocsátó pénzintézeteknél telefonon és/vagy internetes felületen történhet az alábbiak szerint.

Az MKB SZÉP Kártya a számok tükrében

Jelenleg több mint 3.000 munkáltató közel hatvanezer dolgozója mondhatja magát MKB SZÉP Kártya tulajdonosnak. Közel 4.000 elfogadóhely áll szerződésben a bankkal. A szezon kezdetére elfogadóhelyek számát tízezerre teszik a pénzintézet vezetői.

Megoldódik a SZÉP Kártya kereszt elfogadása

Várhatóan 2012. április 15-től megoldódik a SZÉP Kártya kibocsátók közötti kereszt elfogadás. A K&H-nál március 1. óta mindhárom bank kártyája használható, az OTP április 15-re ígérte a kártya elfogadás biztosítását. Az MKB is folytatja a nyitást.

A Győri Nemzeti Színház is SZÉP Kártya elfogadóhely lesz

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között egyre több színház is megtalálható. A Győri Nemzeti Színház is csatlakozik a rendszerhez. MKB és OTP SZÉP Kártyával hamarosan Győrben is vásárolható színházjegy. Ez a szabadidő, rekreáció alszámla keretéből fizethető.

SZÉP Kártya - bank és terminál körkép

Elsőként a K&H tette elérhetővé a SZÉP Kártya tulajdonosok számára, hogy kártyájukat más bank terminálján is használhassák. Az MKB SZÉP Kártya is egyre több terminál számára elfogadható. A POS terminálok használatát Kormányrendelet szabályozza.

MKB SZÉP Kártya, a praktikus juttatás

A cafeteria rendszerben megjelent egy sokoldalú, univerzális elektronikus utalvány. Az MKB SZÉP Kártya kedvezményes adózású béren kívüli juttatás a munkavállalóknak. Felhasználható szállás foglalására, szabadidő és rekreációs szolgáltatások, vendéglátás, meleg étkezés költségeire is.

1 2
3