K&H SZÉP Kártya

29 találat K&H SZÉP Kártya címkére
Több bank terminálja is elfogadja a SZÉP Kártyát

Az MKB SzépKártya után már az OTP SZÉP Kártya is használható a Takarékbank és az UniCredit eladáshelyi (POS) termináljain. A pihenő kártyát kibocsátó bankok – így a K&H is – folyamatosan dolgoznak a keresztelfogadás, a kártyák kölcsönös elfogadásának megoldásán.

Kutyája Önnel nyaralhat Bükfürdőn

A kutyabarátok számára kedvező hírrel szolgál Bükfürdő. A városban található szálláshelyek és éttermek között több olyan hely is akad, ahol lehetővé teszik, hogy a nyaralás ideje alatt kutyája Önnel lehessen. Ne hagyja otthon házi kedvencét és Széchenyi Kártyáját!

Sokan választották május végéig a SZÉP Kártyát

A SzépKártya népszerűségét mutató számadatok meggyőzőek. A menet közben felmerülő problémák ellenére – melyek megoldásán a szakemberek folyamatosan dolgoznak – a kártyahasználat egyre nagyobb számban tapasztalható az országszerte több mint 21 ezer SZÉP Kártya elfogadóhelyen.

Vezet a vendéglátás alszámla

Idén a szépkártya lett a legnépszerűbb béren kívüli juttatási forma. A pihenőkártya három alszámlája közül jelenleg a vendéglátás alszámla keretét használják a kártyabirtokosok. A kártyakibocsátó bankok szerint a turisztikai szezon indulásával felzárkózhat a szállás és a szabadidő alszámla is.

Kultikus szálloda SZÉP Kártyával

A szegedi négy csillagos Szent János Hotel az OTP és K&H Szépkártya elfogadóhelyek között szerepel. A vendégek csodás környezetben, a nyüzsgő belvárostól pár száz méterre pihenhetnek a Tisza-parti városban. A szálloda étterme főként az indiai ételekre specializálódott.

Módosítások előtt a SZÉP Kártya rendelet

Folyamatban van a SZÉP Kártya rendszerét szabályozó kormányrendelet módosítása. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter elmondta, hogy az eddigi tapasztalatok és a beérkezett módosító javaslatok között lehetőségként merült fel az idegenforgalmi adó SZÉP Kártyáról történő fizetése is.

SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

A kártyatulajdonosok által a SZÉP Kártya egyenlege telefonos és internetes felületen egyaránt lekérdezhető. A kártya aktuális egyenlege POS terminálon történő fizetés után, a kinyomtatásra kerülő bizonylaton is szerepel.

Nagy a K&H SZÉP Kártya lendülete

Harmadikként csatlakozott a SZÉP Kártya kibocsátók körébe a K&H Bank, amely négy hónap alatt 55.000 kártyabirtokost köszönthetett. Országszerte több mint 4.500 elfogadóhelyen lehet a cafeteria keretből költeni szállás, vendéglátás, valamint szabadidő és rekreációs szolgáltatásokra.

Átjárhatóság a SZÉP Kártya elfogadásban

2012. április 15-én a Szépkártya keresztelfogadása megoldásra talált a kártyakibocsátó pénzintézetek között. A három SZÉP Kártya terminál már elvileg akadálytalanul befogadja az OTP, az MKB és a K&H plasztikkártyáit, de azért előtte nem árt rákérdezni!

SZÉP Kártya aktiválás

A Széchenyi Pihenő Kártya bankkártya módjára használható elektronikus utalvány. A SZÉP Kártyát első használata előtt aktiválni kell. Az aktiválás menete a kártyakibocsátó pénzintézeteknél telefonon és/vagy internetes felületen történhet az alábbiak szerint.

1
2
3