OTP SZÉP Kártya

66 találat OTP SZÉP Kártya címkére
90 milliárdot hozott az OTP SZÉP Kártya

Napjainkig közel 90 milliárd forint áramlott a belföldi turizmusba és a vendéglátásba az OTP SZÉP-Kártya révén. A piacvezető pénzintézet több mint 22 ezer szolgáltatóval szerződött, és majd 725 ezer kártyabirtokost számlál ügyfelei között.

E-számlát kaphatnak az OTP SZÉP Kártyások

Ez év elejétől az OTP SZÉP-Kártya birtokosok, a kártyaelfogadó szolgáltatók, valamint a munkavállalók számára is elérhető az elektronikus formátumú számlázási rendszer. A Szépkártyás ügyfelek a Pénztárszolgáltató honlapján állíthatják be, ha e-számlát kérnek.

30 százalékos növekedés az OTP SZÉP Kártya forgalmában

100 milliárd forintos feltöltés 2011-től kezdve, több mint 700 ezer OTP SZÉP-Kártya, és tavalyhoz képest több mint 30 százalékos forgalomnövekedés jellemezte a 2013-as évet. Az OTP Pénztárszolgáltató tovább erősíti piacvezető pozícióját.

Tartja piacvezető szerepét az OTP

Az OTP SZÉP Kártya továbbra is a legnagyobb piaci részt, 75%-ot tudhatja magáénak. 700 ezer felé közelít a kibocsátott kártyák száma, és több mint negyvenezer felhasználási lehetőség várja a kártyabirtokosokat országszerte.

Felpörgött az OTP SZÉP Kártya augusztus huszadikára

A 2013-as év hosszú hétvégéi során az OTP SZÉP-Kártya forgalma jelentős növekedést mutat a tavalyihoz képest. Idén három hosszú hétvége során közel 2 milliárd forintot költöttek az OTP Szépkártyás ügyfelei az elfogadóhelyeken.

Sokan buliznak az OTP SZÉP Kártyákkal

Az OTP SZÉP Kártya már a nyáron felülmúlta a várakozásokat. A fesztiválok és szabadidős programok belépőjegyének vásárlására eddig több mint 124 millió forintot költöttek a kártyabirtokosok.

Erre használjuk leginkább az OTP SZÉP Kártyát

Elsősorban a vendéglátás alszámla egyenlegét használják a munkavállalók – ez derült ki az OTP SZÉP Kártya bank által közölt adataiból. Folyamatosan növekszik a szerződött munkáltatók, a kártyabirtokosok, valamint a SzépKártya elfogadóhelyek száma is.

Tovább erősödnek: négyből három OTP SZÉP Kártya

Az OTP elsőként kezdte meg a Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátását 2011-ben. Az elmúlt időszakban a Pénzintézet megerősítette piacvezető szerepét. 75 százalékos részesedésre tett szert, azaz négyből három SZÉP Kártyát az OTP bocsát ki, illetve kezel.

Bővített szolgáltatásokat kínál az OTP SZÉP Vonal

Az OTP SZÉP Kártya birtokosok, a szerződött munkáltatók és a szolgáltató SZÉP Kártya elfogadóhelyek számára egyaránt fontos hírt tett közé az OTP Pénztárszolgáltató. 2013. április 1-től a SZÉP Vonal bővített szolgáltatási körrel várja ügyfeleit.

Az OTP és a Danubius Hotels SZÉP Kártya akciója

Benzinutalvány nyaraláshoz? Akció OTP SZÉP Kártya tulajdonosoknak! A Pénztárszolgáltató és a Danubius Hotels Szállodalánc márciusi együttműködési megállapodása 15-20% akció árkedvezményt, és akár benzinutalványt is biztosít a szállást foglalók részére.

1
2 3 4 5 6 7